avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 692 soluții astăzi
Forum Activitate RazvanTBR

Activitate RazvanTBR

Domnule diman,
Aveti aici formularul 200 (declaratia 200 ) pt declaratia veniturilor (daca nu stiti ce este puteti sa va interesati )
[ link extern ] /

-Toate vacantele indepartate ,nu sunt doar de 3 zile ....se pot prelungi daca va referiti la DT,iar daca nu va plac acelea puteti foarte simplu sa folositi platforma de rezervari oriunde ,oricand,orice date,garantate bineinteles contractual la cel mai mic pret.
-vacantele din prezentare sunt doar exemple ale vacantelor trecute sau viitoare unde poti folosi punctele! (nu va obliga nimeni sa mergeti in ele )
-bineinteles ca exista contract .....


O zi frumoasa va doresc


Interventie moderator: editare mesaj pentru incalcare art. 2.2 si art. 2.12 din regulamentul de Forum. Multumesc pentru intelegere.
Va salut....si eu sunt foarte multumit din toate punctele de vedere de aceasta companie.Domnul TGeorgescu are dreptate: se fac cercetari in momentul acesta pe internet de catre compania worldventures si avocatii acestora ,iar toti cei care au adus acuzatii gresite si fara fond vor merge in instanta iar "amenzile" sunt de ordinul sutelor de mii.In USA foarte multe persoane care au scris cuvinte fara baza serioasa la adresa companiei WV au avut de suferit(de aceea nu se gasesc astfel de comenturi pe continentul american) ....Va doresc succes la confruntare.