Prietene , cit timp inregistrarea convorbirii s-a facut ca urmare a unui soft instalat pe TELEFONUL TAU , nu te-ai intilnit cu ei fata in fata (cum spune legea) , si , mai ales ca ai un motiv intemeiat sa crezi ca esti in divergente cu sefii tai , .....te doare la basca ! Poti folosi inregistrarea cind ai nevoie (bineinteles nu pentru santaj sau alte porcarii !!!) .
Multumesc pentru raspuns ! Pe hirtiile respective scrie ca decizia tribunalului este definitiva , deci...nu cred ca o contestatie mai intra in discutie ! Dar am sa incerc varianta cu discutia cu executorul judecatoresc ! Un weekend frumos va doresc !
Buna seara ! Sint taximetrist , muncesc numai noaptea ! Am facut greseala de a-l lasa pe tatal meu sa se ocupe de aspectele juridice ale conflictului dintre noi si asociatia de locatari si iata ce a iesit : somatie din partea unui executor judecatoresc de a achita o suma de bani (6719 lei) catre asociatia de locatari , bani pe care nu-i am ! Intrebarile mele sint : pot achita in rate lunare pina la stingerea datoriei sau ....raminem pe strazi ?!