avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 308 soluții astăzi
Forum Activitate AdrianF88

Activitate AdrianF88

La acest aspect va pot spune sigur 100% ca cel putin la asociatia noastră se pot achita doar restantele sau doar penalizările.

Cat despre expertiza contabila, nu am cerut in mod expres acest lucru ci doar am spus ca mi se par gresite si ca astept hotărârea instantei in privirea lor.
Buna seara la toata lumea! Am si eu o mica problema la care sper sa primesc câteva clarificări din partea dvs!

Recent am fost dat in judecata pentru neplata intretinerii. Pana la termenul de judecata am reusit sa achit toate restantele ramanandu-mi de achitat doar penalitatile care sunt destul de consistente si care cred eu ca sunt si abuzive deoarece depasesc valoarea restantei. In cadrul sedintei de judecata am facut dovada plătii iar presedintele mi-a comunicat ca am fost dat in judecata pentru ambele si daca plănuiesc sa achit si acele penalitati. Am mentionat ca mi se par gresite si ca daca instanta decide ca ele sunt corecte o sa le plătesc. Daca nu, o sa plătesc doar ce este corect si legal.
Acum întrebarile mele sunt:
Am vreo șansa cat de mica ca instanta sa respinga cererea asociatiei având in vedere ca am fost dat in judecata pt ambele dar pana la termen au fost achitate restantele?
Daca se hotaraste totusi plata lor, o sa fiu obligat sa le achit intr-un anumit termen?

Multumesc pentru răbdare si astept un răspuns din partea dvs!