avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 502 soluții astăzi
Forum Activitate 99ygy

Activitate 99ygy

Bună ziua. Am următoarea situație: bunica a avut 5 copii, unul s-a mutat în casa părintească după decesul acesteia fără acordul celorlați și fără a avea grija de bunici cât timp erau în viata. A decedat unul dintre frați, iar copiii acestuia doresc partea lor de mostenire ce le revine după decesul tatălui lor , dar fratele din casa, care a pus stăpânire și pe mare parte fin terenuri, nu ar vrea sa imparta nimic, chiar a încercat sa vândă un lot de pământ , dar fără succes deoarece nu deține acte pe el. Ce e de făcut? El a plătit impozit pe casa și pe teren
Mulțumesc frumos!!
Bună seara! Am o situatie aparte::în cazul în care se votează prin vot deschis președintele unui sindicat, unul dintre votanții care s-a abținut de la vot, poate sa se răzgândească asupra acordării votului sau în 5 minute? In Statut nu este specificat nimic jn acest caz, dar din moment ce în Parlament se numără voturile pro, contra și abțineri, fără a exista posibilitatea schimbării votului.... Exista o lege în acest sens?
Bună ziua! Cine are acces la REVISAL și ce se poate întâmpla când o alta persoana îl publica,fara acordul persoanei căreia ii aparține, expunând inclusiv CNPul și numele?
Legea 363/2018
Bună ziua! Un document cu datele mele personale cnp, adresa , probleme medicale, a fost afișat pe un avizier al unei unități, de către un angajat al acesteia , fără acordul meu. Ce se poate face în aceasta situație împotriva lui?
Buna ziua! Am apelat la ambulanță , iar fisa mea de solicitare cu datele mele, a fost afisata intr-o instituție fără acordul meu. Bănuiesc cine a făcut acest lucru și as fi dorit sa știu ce pot face pt a rezolva legal acest lucru( amprentare etc).. Știu ca datele sunt protejate prin lege.
Bună ziua ! As dori sa știu dacă o persoana care are concediu medical si lucrează intr-o instituție de stat , poate sa desfășoare o alta activitate intr-o instituție privata, în timpul acelui CM?
Răspuns la discuția Concediul de odihna
Dar nu se ia în considerare faptul ca după oră 00.00 suntem deja in data de 02.03.2020 și trebuie respectate cele 24 de ore de pauză? Cum se poate ca in aceeasi zi să figuram și de noapte și în concediu ?

Cornel Vasile a scris:

Cu data de 02.03.2020 ,puteti intra in CO.

Bună ziua ! Ăs dori sa stiu cu ce data ar trebui sa intru in CO ,având in vedere ca pe data de 01.03.2020 sunt de noapte? Mulțumesc!
Răspuns la discuția Somaj
Multumesc!