avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 607 soluții astăzi
Forum Activitate cipex

Activitate cipex

orice defectiune, atata timp cat este nementionata nu poate fi acoperita !!!! nu cred ca exista in nici o polita de asigurare vreun paragraf care sa acopere diagnosticul asa cum este dat de service.
chiar daca sunt insistent/paranoic nu vi se pare ca o astfel de diagnoza scoate de la despagubire o gramada de terminale? apropos vorbim despre un telefon iPhone 7 care, oricat de hilar ar suna, nu poate fi reparat (fapt de care nu esti informat) !
singura "reparatie" consta in INLOCUIREA CU UN ALT PRODUS NOU !!!! !!!!!
din punctul meu de vedere aici este toata miselia.....
va multumesc ptr amabilitate si precizari.
Asiguratorul spune "NU" bazandu-se pe diagnosticul service-ului care este, din punctul meu de vedere, naucitor, redau in original ;
"Buna ziua,

nu se poate alimenta si din acest motiv telefonul nu porneste. Nu putem sti cu exactitate motivele care au dus la aceasta defectiune. Va atasez rezultatul diagnozei.

O zi frumaosa"
nota; rezultatul diagnoziei este : "telefonul nu porneste"
binenteles ca aceasta nu este o clauza care sa fie inclusa in polita.....
buna ziua,
am achizitionat un telefon caruia la achizitie i-am incheiat si o asigurare. Garantia a expirat dupa un an dar asigurarea este valabila doi ani de la achizitionare. Intr-o dimineata am constatat ca telefonul nu se mai deschide si implicit nu mai functioneaza motiv ptr care m-am prezentat la reprezentanta de unde a fost achizitionat ptr a vedea cum se remediaza defectiunea.
Acum insa am deschis "Cutia Pandorei": - acest tip de telefon NU SE REPARA!!! TREBUIE INLOCUIT CU ALTUL NOU. De acest lucru nu esti informat la achizitonare!!!!! Mi-au spus ca va fi trimis in service. diagnosticat si vor face dansii formalitatile cu Asiguratorul urmand ca pe baza politei de asigurare sa primesc un nou telefon. Dupa o saptamana nimeni nu stia nimic si am inceput sa fiu circumspect. Am inceput sa sun si chiar sa merg in magazinul repectiv unde am primit informatia ca telefonul va fi inlocuit dar nu stiu exact cand va fi trimis in magazin. Am mai asteptat cateva zile dupa care cu stupoare la vizita in magazin am aflat ca telefonul nu va fi inlocuit pentru ca riscul nu este acoperit. Ca si detalii deloc de neglijat: -telefonul era la predare scos din husa de protectie si data folie jos de pe ecran deci NU AVEA DEFECTE FIZICE , interventii neautorizate sau DEFORMARI MECANICE. Se pare insa ca a fost diagnosticat cu „placa de baza defecta- nu se poate deschide” – FARA A SE PRECIZA CAUZA (anumite cauze figureaza in polita ca acoperite de asigurare) pe baza acestui diagnostic , deloc profesionist si cu o intelegere destul de larga se pare ca aceste doua firme pot „inchide foarte multe nemultumiri” si sa se „spele” pe maini de a despagubii pe cineva. Ii pot banui de complicitate ? Unde ma pot adresa avand in vedere ca OPC-ul nu intervine in „conflicte” intre agentii economici iar la ASF .... „nu au timp de asa ceva” !!!!
Multumesc,
Cenzorul spune ca nu stie nimic.
Am gasit chitantierul cu exemplarul 2 dar suma de bani nu.
registrul este neincheiat din aprilie 2017.
am sortat documentele gasite in asociatie insa se pare ca lipsa colaborarii cu familia va face acest caz foarte anevois, dansii sustin ca in casa nu mai este nimic ce ar apartine asociatiei.
sunt de acord cu dvs ca va fi greu dar nu cred ca avem alta solutie care sa ne duca la rezultate dovedite prin documente.
amvirdan a scris:

afirmatia "lipseste fondul de rulment" arata o necunoastere a domeniului.
Fondul de rulment exista in evidentele contabile.

am incercat si reusit sa strangem soldurile de la furnizori, sa luam un extras de cont de la banca unde era deschis contul asociatiei.
Concluzia dpdv contabil pe ceea ce am gasit facturi neachitate la furnizori in valoare de aprox 6000 ron, in contul banci 800 ron, nimic din incasarile din ultimele doua saptamani, 0 fond rulment, 0 fond reparatii.

ionica1980 a scris:

Nu înțeleg cum se poate face un audit (o Expertiză Contabilă) pe ultimii ani dacă nu mai există documentele Asociației ?


desi e logica afirmatia dvs, exprimarea mea poate a lasat de dorit sau a fost prea libertina sa spunem , aici exista un dulap care va fi cred "Cutia Pandorei".... sunt documente dar nu stim mai exact ce este si cum.
Cred ca este un haos pe care prin comoditate l-am girat toti.

Buna ziua,
in urma decesului administratorului/casier al asociatiei de proprietari din care fac parte au aparut urmatoarele situatii:
- s-a constatat ca nu au fost platite facturile la furnizori,
- lipsesc fondurile de rulment si reparatii
- vechiul presedinte spune "nu stiu nimic" si-a dat demisia si acum incercam sa facem "lumina" . La nivel de asociatie am ales alt comitet care a decis impreuna cu ceilalti membrii sa angajam o firma care sa faca aceste servicii .
INTREBARI:
-ce acte tb sa ne predea vechiul presedinte ? ne asteptam ca acel "nu stiu nimic" sa devina "nu mai am nimic" pentru ca a venit la sedinta cand a spus ca si-a depus demisia cu o punga in care spunea ca sunt toate actele asociatiei si sa le luam. L-am refuzat spunandu-i ca actele vor fi luate doar cu un Proces Verbal insa nu stim cum sa procedam LEGAL( ce TREBUIE sa predea, nu ce VREA dumnealui sa predea!? )
- noul presedinte ales poate sa functioneze faca a avea Cartea de imobil si celelate mijloace pentru a reprezenta Asociatia?
Firma care va fi cel mai probabil aleasa este cea care s-a angajat sa faca si un audit ptr ultimii ani ai activitatii asociatiei. Poate in acel moment ca noului presedinte sa i se "impute" ceva din nenumaratele nereguli constatate? (in ideea in care vechiul presedinte va spune ca el a predat totul in ordine???!!!
Cu multumiri anticipate
Răspuns la discuția Fals si uz de fals?
Imi cer scuze ptr omisiunea vis a vis de persoana juridica, in acest caz in afara de politie unde trebuie sa ma adresez?
Răspuns la discuția Fals si uz de fals?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
multumesc ptr precizari.
poate nu m-am exprimat eu destul de clar sau nu am precizat: contractul meu expira in mod normal in August 2017. prelungirea va intra in vigoare de atunci presupun ceea ce voiam eu sa intreb este daca s-a facut prelugire FARA semnatura mea, pentru ca mai mult ca sigur are scanat CUI-ul firmei si CI a mea si a semnat el nu este fals si uz de fals?
Sunt intr-o situatie cel putin hilara cred eu. Pe scurt: "Consultantul" de la firma de telefonie mobila se pare (95%) ca mi-a prelungit contractul cu firma respectiva pentru inca doi ani desi eu nu am semnat nici un act. Am avut discutii despre aceasta posibilitate insa NU AM SEMNAT nimic si nu mi-am dat acordul.
Mentionez ca acesta este o persoana fizica ce lucreaza ptr o companie ce presteaza servicii operatorului respectiv. Acum am observat, vrand sa accesez serviciul de Cost Control ca nu se poate datorita "schimbarilor care se proceseaza" . Nici un consultant official al companiei nu este disponibil in week-end dar este clar ca ceva necurat s-a intamplat.
Chiar daca noua propunere aduce un mica reducere fata de ceea ce am in momentul de fata ma UIMESTE SI DERANJEAZA modul in care s-a facut aceasta schimbare.
ce ma sfatuiti sa fac?
multumesc anticipat