avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 207 soluții astăzi
Forum Activitate Claudiu9999

Activitate Claudiu9999

Bună ziua, în urma cu aproximativ o lună am fost amendat cu 500 de lei de controlorii STB, mentionez ca aparatul nu functiona, iar eu nu am observat acest lucru, era foarte cald, aveam bagaj, i-am explicat frumos ca am calatorii si am validat, dar dumnealui nu a vrut sa inteleaga. Ulterior, i-am dat buletinul pentru ca altfel nu m-ar fi lasat sa cobor si pierdeam si trenul. Mi-a trimis amenda acasa, dar cand a adus-o postașul am refuzat primireca procesului verbal, intrebarea este: Ajunge la Primarie cand platesc impozitul, de cand am refuzat este termenul de 15 zile de a actiona in instanta ? Mentionez ca eu nu am semnal procesul verbal, intrucat nu mi se pare just ce abuzuri fac ei.
Salut, am primit o amenda in urma cu 1 an jumate de la politia locala pentru o banalitate, ei au spus ca-mi dau avertisment, cand m-au pus sa semnez o foaie goala mi-am dat seama ca fac o greseala si chiar asta a fost. M-am trezit la primarie cu amenda de 100 ron de la politia locala si abia dupa 1 an si 9 luni mi-a venit si acasa ca ma vor soma daca nu o platesc, dar amenda propriu zisa n-a venit niciodata, pe politistul respectiv l-am intrebat daca n-ar trebui sa imi dea o dovada la acel avertisment, dar el m-a pacalit zicandu-mi ca nu-mi mai da nimic,eu am intrebat daca-mi vine ceva acasa si el a zis nu, eu am platit asa zisa amenda,dar intrebarea este mai pot face ceva ? Doamna de la primarie mi-a spus ca multi au fost asa pacaliti.
O seara frumoasă.
Răspuns la discuția Imprumut cazinou
Eu eram afara, asa mi-a zis cand a iesit dupa aproximativ 10 minute, oricum nu era foarte entuziasmat.
Răspuns la discuția Imprumut cazinou
Pai si daca ei o sa zica da, ce fac, ca doar eu nu am facut imprumut ?
Nu am jucat niciodata online
Bună seara, în urma cu 2 luni am fost amendat cu pretextul ca nu m-am prezentat la termenul stabilit de instanță, deși aceștia mi-au trimis citația cu o alta ora,ulterior,am fost amendat cu suma de 100 Ron,am făcut recurs și am primit următorul raspuns: Admite cererea de reexaminare a încheierii de şedinţă din data de 10.02.2016, pronunţată în dosarul nr. X, formulată de petentul Y
.Revine asupra amenzii în cuantum de 100 lei aplicată martorului ,prin încheierea de şedinţă dată la 10.01.2017 în dosarul nrxxc al Judecătoriei.Definitivă .
Document: Încheiere finală (dezinvestire) 28.02.2017
Nu am fost prezent la proces,sa înțeleg cam pierdut sau am câștigat ,ca sa știu dacă sa plătesc amenda sau nu?
La soluție pe scurt scrie Admite plângerea, nu mai înțeleg nimic.
Răspuns la discuția Amendare martor
Unde gasesc un model ?
Trebuie scrisa de mana sau merge si la PC ?
Discuție Amendare martor
Buna seara,cu putin timp in urma am fost la tribunal impreuna cu martorul ,dar cand am ajuns acolo am constatat ca trebuia sa fim cu o ora mai devreme,deşi noi am primit citaţia cu o luna in urma in care scria cu totul altă oră.
Ulterior,martorul a fost amendat in quantum de 100 Ron.
Doresc a depune o cerere pentru a anula amenda martorului.
Mentionez ca am si citarea cu ora exacta primita de la judecatorie.