avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 478 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Amendă STB 500 Ron
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Amendă STB 500 Ron

Bună ziua, în urma cu aproximativ o lună am fost amendat cu 500 de lei de controlorii STB, mentionez ca aparatul nu functiona, iar eu nu am observat acest lucru, era foarte cald, aveam bagaj, i-am explicat frumos ca am calatorii si am validat, dar dumnealui nu a vrut sa inteleaga. Ulterior, i-am dat buletinul pentru ca altfel nu m-ar fi lasat sa cobor si pierdeam si trenul. Mi-a trimis amenda acasa, dar cand a adus-o postașul am refuzat primireca procesului verbal, intrebarea este: Ajunge la Primarie cand platesc impozitul, de cand am refuzat este termenul de 15 zile de a actiona in instanta ? Mentionez ca eu nu am semnal procesul verbal, intrucat nu mi se pare just ce abuzuri fac ei.
Cel mai recent răspuns: Intelly56 , utilizator 02:51, 12 Iunie 2019
Buna ziua,
O sa o gasiti la D.I.T.L., impozit*, cand o sa meageti dvs. sau familia sa platiti impozitul pe anul in curs sau urmator.

Si dosarul penntru cele 14 zile de cand se aplica? De cand aflu de la primarie la plata impozitului?
Ionut.ion a scris:

Buna ziua,
O sa o gasiti la D.I.T.L., impozit*, cand o sa meageti dvs. sau familia sa platiti impozitul pe anul in curs sau urmator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amendă stb 500 ron Intelly56 Intelly56 Buna ziua, În urmă cu 2 ore am fost amendat de STB în drum spre Gara de Nord, fix cu o statie inainte s-au urcat( cred ca la polizu). Eu urcand la Carol ... (vezi toată discuția)
Amendă stb Silvia Deaconu Silvia Deaconu Bună ziua! Eu și prietenul meu am mers cu STB-ul dintr-un colț al Bucureștiului în altul și întoarcere ( din sector 6 am mers până în 2 și din 2 ... (vezi toată discuția)
Amenda stb, noi reguli de taxare a călătoriilor. ghapciu ghapciu În cursul zilei de ieri, soția mea a primit o amenda în STB, pe care intenționează să o conteste. Din capul locului, pentru a evita comentarii ... (vezi toată discuția)