avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 190 soluții astăzi
Forum Activitate gramaalexandra

Activitate gramaalexandra

Răspuns la discuția zugravit casa scarii
salutare in nou! pana la urma, ne-am hotarat sa strangem semnaturi de la vecini pentru curatenie & zugravire , si am obtinut apx 70 % voturi pentru. presedintele de asociatie ne-a aratat o oferta mai buna decat ce gasisem noi, 1200-1500 ron pe etaj. acum l-am anuntat pe admin ca avem voturile pentru iar el ne-a zis ca rebuie sa afisam lista cu semnaturi si sa cautam mai multe oferte, din care sa se aleaga cea mai convenabile. noi deja am pierdut destul timp cu adunatul semnaturilor, nu este datoria noastra asta ca simplu proprietari. cred ca administratorul ar trebui sa actioneze mai departe cu licitatia, nici nu stiu exact cum trebuie sa se desfasoare lucrurile. voi ce credeti, nu ar trebui sa se implice el de acum?
Răspuns la discuția zugravit casa scarii
multumesc de raspunsuri. intre timp, am mai discutat cu vecinii, pe etajul nostru toti sunt de acord, la etajul 1 o parte. din pacate, suma care ne-a fost ceruta mi se pare prea mare, 4000 ron manopera si 2000 materialele si o sa mai cautam oferte. poate o sa ne strangem un numar mai mare de proprietari sa impartim cheltuielile.
buna ziua! la ultima sedinta s-a propus sa se zugraveasca casa carii ( care arata groaznic ),majoritatea proprietarilor prezenti refuzand acest lucru. cred ca nu s-a mai zugravit din 80 de cand e blocul, as vrea sa stiu , daca suport eu cheltuielile pt parter , et 1 si 2, mi se vor scadea cheltuielile de la intretinere ?sau ce pot face in situatia asta.