avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 560 soluții astăzi
Forum Activitate latka

Activitate latka

Pagina 125 din 1149
Amenda pe care o veți primi, pentru necomunicare date e în jur de 1500 RON și nu se poate plăti la jumătate.

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
În România nu puteți preschimba iarăși permis romanesc, dacă nu predați permisul spaniol la schimb. Cum nu puteți face asta, rămâne să-l recuperați pe cel spaniol, după suspendare.

Depinde ce va scrie în hotărârea de clasare a instanței. Poate fi și suspendare de 6 luni. Citiți cu atenție art. 103 :
[ link extern ]
Alexandru199 a scris:

întremarea mea este că tot aud păreri pro și contra se va retine permisul de conducere pentru o perioadă de 6 luni, sau cu decizia definitivă de la tribunal mi se va da permisul înapoi. Multumesc

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Articolul 142 litera n nu mai prevede acel 1m, ci ca e interzis sa parchezi pe trotuar. Poți dacă e amenajat ca parcare de administratorul drumului.

3 din 4 utilizatori consideră
acest răspuns util
Politia e obligată oricum sa prezinte la dosarul cauzei și oricum trebuie sa cereți, dovada tehnică, înregistrarea acelei depășiri de limită de viteza. Nu e neapărat o problemă meteorologica, poate fi și o alta cauza. Dacă poliția nu prezintă astfel de dovada aveți șanse sa se anuleze PV de contravenție.

Nu mai exista articole de la pct. 4 , a fost abrogat.

dobosancamelia25 a scris:

Dosarul este in stadiul de fond si voiam sa stiu cat sunt stocate imaginile radar si daca as avea sanse sa castig procesul.
Multumesc!

3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cred ca cel mai bine e sa va adresați ANPC cu o reclamație.

Dacă centura respectivă e în localitate și nu există nici un indicator de limitare viteză, atunci, implicit, limita e de 50 km/h.
Nu aveți încă ce contesta, doar PV de contravenție.
Să știți însă că parcarea pe trotuar e interzisă, nu contează acel 1 m.
Iar pentru necomunicarea datelor amenda e, fără posibilitatea de plată la jumătate, apx 1500 RON.
Exista o autoritate națională care aproba aceste preturi. 35 RON, indiferent ca e un preț ce conține și partea de canalizare, e foarte mare. Luați legătura cu ANRSC.
[ link extern ] /

Acel consum datorat avariei nu este prevazut nici de legea 196/2018, nici de codul civil.
Repartiția pe cotă parte e pentru lucrări de întreținere, reparație, se poate aplica la reparația conductei.

Liliana Gradinaru a scris:

Mai cautati si altii... :)