Cornel Vasile a scris:
Topicul era despre plata impozitelor si nu despre negociere
Exact, despre asta am scris, ca impozitul nu are ce cauta pe listele de plata lunare. Asta e subiectul, am presupus ca e repartizat pe lista de cheltuieli lunare, din moment ce utilizatorul ce a deschis subiectul il pomeneste , nu scrie de salariu.
Si nu mai invocati textul art.85, atat timp cat legea nu distinge ..principiile de drept se aplica in toate domeniile, incluisv asupra legii invocate de dvs., iar contractul este legea partilor.
In legea 196/2018 e scris la art. 85 ca repartitia salariilor si indemnizatiilor se face pe CPI, despre impozit, drept cheltuiala separata, nu scrie. Salariul /ibdemnizatia se plateste conform unui contract negociat. Principiul de drept se aplica desigur, nu putem presupune ca e salariu net/brut, daca nu stim ce scrie in cpntractul de mandat.
Asadar, presedintele presteaza o activitate in baza unui contract de mandat care cuprinde dreptuirle si obligatiile partilor. Stabilirea unei remuneratii fara incheierea unui contract ridica semne de intrebare !!!.
Da, nu v-am contrazis pe tema asta, nu stiu ce contract are.
Ar fi cazul, sa inchidem acest topic , intrucat se indeparteaza de la subiectul initial .
Puteti si asta, oricum informatiile despre subiect nu sunt foarte clare..