avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi
Forum Activitate citizen333

Activitate citizen333

Buna ziua!
Recent mi-a fost suspendat permisul de conducere pentru neacordare de prioritate. Problema este ca domnul agent nu a prea avut chef de discutii cu mine si a copletat rapid PV-ul si mi l-a inmanat sa-l semnez, ceea ce am si facut. A venit cu el gata completat din masina - inclusiv la rubrica "Alte mentiuni", dansul avea completat "de acasa" cu "nu am" desi nu m-a intrebat nimic. Si culmea e ca vroiam sa fac o mentiune :)

In procesul verbal scrie motivul pentru care am fost amendat dar nu este bifata casuta "Retinerea permisului de conducere" si nici nu scrie ceva despre retinerea permisului. Mi s-a inmanat si dovada pe care scrie doar "retinerea permisului pentru neacordare prioritate" si drept de conducere 15 zile.

As dori sa fac o contestatie dar numai daca sunt sanse de anulare a procesului verbal pentru ca a uitat domnul politist sa consemneze retinerea permisului. Mentionez ca am mai avut o data permisul suspendat si procesul verbal era completat absolul 100%, inclusiv rubrica "alte sanctiuni" respectiv "retinerea permisului de conducere". Multumesc!