avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 586 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis Suspendat, PV incomplet
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis Suspendat, PV incomplet

Buna ziua!
Recent mi-a fost suspendat permisul de conducere pentru neacordare de prioritate. Problema este ca domnul agent nu a prea avut chef de discutii cu mine si a copletat rapid PV-ul si mi l-a inmanat sa-l semnez, ceea ce am si facut. A venit cu el gata completat din masina - inclusiv la rubrica "Alte mentiuni", dansul avea completat "de acasa" cu "nu am" desi nu m-a intrebat nimic. Si culmea e ca vroiam sa fac o mentiune :)

In procesul verbal scrie motivul pentru care am fost amendat dar nu este bifata casuta "Retinerea permisului de conducere" si nici nu scrie ceva despre retinerea permisului. Mi s-a inmanat si dovada pe care scrie doar "retinerea permisului pentru neacordare prioritate" si drept de conducere 15 zile.

As dori sa fac o contestatie dar numai daca sunt sanse de anulare a procesului verbal pentru ca a uitat domnul politist sa consemneze retinerea permisului. Mentionez ca am mai avut o data permisul suspendat si procesul verbal era completat absolul 100%, inclusiv rubrica "alte sanctiuni" respectiv "retinerea permisului de conducere". Multumesc!
Ultima modificare: Vineri, 3 Februarie 2017
citizen333, utilizator
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 12:43, 3 Februarie 2017
Aveti dreptul sa contestati procesul verbal de contraventie, dar, dupa parerea mea, sansele de castig sunt mici.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie / anulare proces verbal de contraventie mirceaoctav mirceaoctav Buna ziua, In data de 19.05.2016 mi s-a retinut permisul de conducere pe o perioada de 30 de zile ca urmare a neacordarii de prioritate la o trecere de ... (vezi toată discuția)
Amenda , avertisment sau suspendare ?????? inimioara inimioara Am avut si eu astazi un accident de masina , am fost incadrat la neacordare de prioritate. Toate bune ,nervos cum eram nu am mai apucat sa citesc procesu ... (vezi toată discuția)
Refuzul politistului de a lasa procesul verbal de contraventie e un abuz ? euprotopopescu69 euprotopopescu69 Am fost sanctionat de catre politia rutiera pentru neacordare de prioritate la trecerea de pietoni - cu retinerea permisului 30 zile + amenda + 4 puncte. Am ... (vezi toată discuția)