avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 587 soluții astăzi
Forum Activitate Roberrrt

Activitate Roberrrt

1 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Eu voiam sa l returnez fara nici o problema dar cand e vorba de un asemenea santaj pe fata.... Si mint chiar asa.. puteau sa mi zica frumos ca n au facut proces verbal sa l aduc ca altfel il vor plati ei din salariu din ce am inteles. E un tricou banal... Nici de cum o uniforma. Acum au zis sa aduc tricoul pana vineri altfel il platesc ei si sa vin sa iau bonurile. Petitia la ITM e deja in lucru.
Va multumesc din suflet tuturor ptr raspunsuri
L am primit ca echipament .. dar n am semnat absolut nimic. Am facut reclamatie la itm astept raspuns

Eu l as returna dar nu inteleg dc sunt mintit asa.. puteaua sa mi zica ca nu au facutnproces verbal si sa l aduc inapoi. Nu sa mi zica ca nu primesc salariu si bonurile din cauza asta
Buna ziua,
Am lucrat pentru un magazin din mall aproximativ 2luni, mi s a oferit un tricou de munca ( fara a intocmi proces verbal etc, n am semnat absolut nimic) la sfarsitul celor 2luni mi am dat demisia. Tricoul a ramas la mine iar cei de la firma respectiva (manager ul mai exact) nu vor sa mi imaneze bonurile de masa pana nu aduc triccoul inapoi. Eu l as aduce inapoi da nu inteleg de ce mint si zic ca nu se poate sa primesc bonurile de masa pana nu aduc tricoul inapoi... Se poate face reclamatie la protectia muncii? Si cat timp ar dura
Multumesc frumos,
Amânare iniţială a pronunţării- prin mijlocirea grefei? Ce inseamna ? Buna ziua, acum ceva timp mi s a luat permisul la trecerea cu cale ferata am contestat decizia politistului iar acm la proces cand m am uitat am primit aceasta decizie -amanare. Ce inseamna mai exact? Este de bine de rau.. am sanse sa mi recuperez permisul?

18.02.2021
Ora estimata: 08:30
Complet: Amanari pronuntare Mîndru
Tip solutie:
Solutia pe scurt:
Document:

05.02.2021
Ora estimata: 10:00
Complet: Complet 22
Tip solutie: Amână pronunţarea
Solutia pe scurt: Amână pronunţarea la data de 18.02.2021 şi în conformitate cu dispoziţiile art. 396 alin. (2) din Codul de procedură civilă, stabileşte ca punerea soluţiei la dispoziţia părţilor să se facă prin mijlocirea grefei.
Document: Încheiere - Amânare iniţială a pronunţării
Abuz intr-un complex de locuinte!? [ link extern ]
Sper ca puteti vedea poza. Pe partea cu parcul unde este masina alba, parchez in mare parte a zilei. Este un drum dintr un complex rezidential(public presupun) nu blochez intrarea cu parcul ptr ca nu este acolo si nici drumul ptr ca restul masinilor au loc destul sa treaca. Iar anumitr persoane sunt revoltate ca parchez acolo si ca vor chema politia sa mi ridice masina. Si ca acel drum este al lor face parte din bloc si complex . Au voie sa mi pozeze masina si sa mi ridice stergatoarele? Sa mi o puna pe.grupuri de fb etc.
Am raspuns acm

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Descrieti situatia de fapt si formulati o intrebare.

Abuz din partea politiei?! Permis suspendat
Buna ziua! Pe data de 30.09.2020 am trecut o cale ferata cu semnale luminoase si sonore si bariera. Eram deja in traversarea ei si au inceput sa sune alarmele sonore.. nu mai aveam ce sa fac automat am mers inainte(nu ma puteam opri pe mijlocul caii ferate) am trecut de calea ferata iar la 20m m a oprit politia. Fara sa ma vada ei doar auzind semnalele in urma crezand ca am fortat bariereĺe ele nici macar nu s au lasat in jos. Mi au luat permisul pe 90zile fara drept de a conduce... Intrebarea mea este.. se mai poate contesta ceva? Se mai poate face ceva ..o cerere la brigada rutiera? La seful rutierei orice..... am ramas fara loc de munca si nu mi pot sustine familia nici plati facultatea. Multumesc politiei romane.
Peste tot mi a zis ca nu se mai poate face nmc doar sa astept sa treaca cele 90 de zile....
Va multumesc. Sper sa ma ajuti cu o solutie
Salut! Ai rezolvat ceva ? Poti sa mi trimiti un msj pe insta:robertgabriel17