avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 776 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Activitate Manuela7

Activitate Manuela7

Răspuns la discuția Probleme in bloc nou
Multumesc
Am inteles, Multumesc tuturor pentru raspunsuri, sunt utile
Dar cine face aceasta receptie ?

POPA GHEORGHE a scris:

La receptia finala pentru preluarea blocului de catre asicia de proprietari, trebuie nominalizata problema existenta cu canalizarea in sarcina de rezolvare a dezvoltatorului.

Blocul este finalizat in aprilie 2025. Eu m-am mutat in mai, alti proprietari inca nu sunt mutati. De abia s-au depus actele pentru infiintarea asociatiei de proprietari. La prima sedinta s-a aflat despre aceste probleme.
Multumesc pentru raspuns. Din cate stiu eu , nu in toate contractele de vanzare cumparare apar responsabilitati ale dezvoltatorului pentru vicii ascunse
Multumesc pentru raspuns. Nu, blocul nu este in Chiajna.
Buna ziua. M-am mutat de curand intr-un bloc nou. La prima sedinta de constituire a asociatiei de proprietari am aflat ca sunt probleme cu canalizarea care este mai jos decat cea a canalizarii publice, dezvoltatorul a montat niste pompe dar se pare ca nu este suficient. Se pune problema sa platim vidanjari foarte dese si normal, consumul de energie electrica a pompelor montate de dezvoltator.
Nu cred ca este normal, nu am fost informati de aceste lucruri la cumpararea apartamentelor. Ce putem face ?
Buna ziua,
Vreau sa cumpar un apartament in care proprietarul a facut unele modificari. Releveul apartamentului este cel dinaintea modificarilor si pe acesta vrea sa il prezinte la notar. Mentionez ca nu cumpar prin banca. Exista vreun risc pentru mine ?
Numele presedintelui nu este trecut pe listele de plata.
Restantele nu apar pe listele de plata actuale deoarece el zice ca a trecut doar sumele ce trebuie platite de familia care sta acum acolo .
Eu pot sa ii solicit administratorului acea fisa a apartamentului ?
Da, asa ar trebui, daca as afla cine este presedintele asociatiei. Dar se pare ca vecinii de acolo nu il stiu.