avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 261 soluții astăzi
Forum Activitate ArdeleanDaniel

Activitate ArdeleanDaniel

Răspuns la discuția Mentiuni talon auto


latka a scris:

Da, atunci când vindeți mașina, recomandabil e sa păstrați și o copie a certificatului după modificare. Chiar dacă noul proprietar nu o înmatriculează pe numele sau, aveți o dovada clara pentru anularea unui PV de contravenție pe numele dvs., încheiat după înstrăinare.

ArdeleanDaniel a scris:

Buna ziua, este obligatorie trecerea pe talonul auto al unui autoturism instrainat a mentiunii 'instrainat catre...' sau ceva asemanator?



Cel care a cumparat masina de la noi e un unchi, deci nu se pune problema sa avem neintelegeri cu amenzi samd. Problema e c la primaria unde locuieste unchiul meu (cumparatorul) nu vor sa-i inmatriculeze masina fara mentiunea aceea. Mi se pare o tampenie atata timp cat are fisa de inmatriculare stamilata de catre primaria de la noi si contractul de V-C.
Răspuns la discuția Mentiuni talon auto
.
Buna ziua, este obligatorie trecerea pe talonul auto al unui autoturism instrainat a mentiunii 'instrainat catre...' sau ceva asemanator?
Buna ziua, am terminat cursurile FSEGA, in cadrul UBB Cluj, specializarea Contabilitate si Informatica de gestiune. Ca sa lucrez ca si contabil independent, liber profesionist, trebuie sa ma autorizez la CECAR obligatoriu?
Eu am terminat Stiinte Ec. la zi, specializarea contabilitate, iar acuma incep sa fac practica langa o contabila. In primul rand, trebuie sa intelegi destul de bine bazele contabilitatii. Pe urma trebuie sa treci la contabilitatea financiara (asta e cursul cel mai important in facultate pt un contabil). Daca doriti, va pot pune la dispozitie seminariile de baze ale contabilitatii si cele de conta financiara. Acolo aveti exercitiile care ne-au ajutat pe noi ca studenti sa ne dezvoltam gandirea contabila (de la zero).
De fapt functia se incadreaza la personal contractual, dupa cate vad. Insa intrebarea ramane!
Buna ziua! Incepand de saptamana viitoare o sa detin functia de inspector debutant in cadrul dep de asistenta sociala al unei primarii! Eu insa, la ora actuala, fac practica in contabilitate la o firma din comuna noastra, insa nu sunt angajat(sunt licentiat in contabilitate). In caz ca o sa am contract de munca cu firma respectiva, o sa fie cele doua posturi incompatibile?