avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 399 soluții astăzi
Forum Activitate Andra Bozianu

Activitate Andra Bozianu

Buna ziua. As avea si eu nevoie de ajutorul Dvs intr-o problema delicata pentru mine, ca si proprietar intr-un ansamblu rezidential "de lux". Am achiziționat un apartament in acest ansamblu datorită poziționării si al viitoarelor facilitați promise de dezvoltator (loc de joaca pentru copii, parcarea supraetajata,etc). Intre timp ansamblul s-a finalizat, dar nici vorba de loc de joaca sau parcarea mai sus menționata. In schim s-a înființat forțat o asociație de proprietari care ii are ca membri si președinte pe dezvoltator, arhitectul ansamblului (care deține cota parte din afacere) si o angajata. In locul unde ni s-a specificat ca va fi locul de joaca dezvoltatorul a construit un loc de joaca pentru o Gradinita privată (a lui!) si de fiecare data cand noi proprietarii intrebam despre locul de joaca promis suntem tratati cu indiferenta si nu primim răspuns. Menționez ca încercam deja de un an sa înlocuim comitetul asociației nesimtindu-ne reprezentați cu adevărat de actualul.
Pe site-il ansabmblului se menționează in continuare ca ansamblul beneficiază de loc de joaca si de parcare supraterana supraetajata. Nu este acest lucru inducerea in eroarea, va chiar mințirea altor viitori potențiali proprietari (precum si a noastră)? Ce măsuri putem lua in acest sens? Nu exista niște condiții de îndeplinit pentru un ansamblu de blocuri sa se numească ansamblu rezidential?
Buna ziua. Daca pe perioada sarcinii am beneficiat de concediu de risc maternal in ultimele trei luni anterioare concediului prenatal, va afecta acest lucru calculul concediului Pre/ postnatal? Cum se calculează in acest sens?