avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1501 soluții astăzi
Forum Activitate AdrianPoputea

Activitate AdrianPoputea

Răspuns la discuția cumul pensia cu salariul
va multumesc frumos de ajutor
cererea de angajare se adreseaza Conducerii Clubului Sportiv sau Ministerului Tineretului si Sportului?
avand in vedere ca suntem subordonati Ministerul Tineretului si Sportului, nu ar trebuii sa fie nevoie de vreo viza medicala APT pentru un asfel de job, antrenor?
Contractu Individual de Munca se incheie pe perioada nedeterminata si in cazul cumului pensia cu salar?
am contract de antrenor voluntar de 3 ani avizat de federatie, sportiv de performanta al clubului de 10 ani, doresc sa fiu anuntat cand sa merg la examen. principala problema era legalitatea in care ii antrenorul de 72 ani, ii legal
multumesc. intrebarea era cum? am inteles in prima faza fac o cerere caruia ii i-au nr de inregistrare. discutii am de 3 ani cu presedintele dar nu m-a indrumat la inregistrarea unei cereri
intrebarea era cum obtin acest Contract Individual de Munca? cum pot indeparta aceasta persoana de 72 de ani pe principiul la buget pleaca unu vine altu? ce pasi trebuie sa urmez
am 30 de ani si vreau sa obtin un post de antrenor ( sunt calificat, am absolvit scoala) , in momentul de fata sunt doar antrenor voluntar,la un Club Sportiv Municipal care ii in subordinea MTS (Ministerul Tineretului si Sportului)
care sunt pasii care trebuie sa ii urmez avand in vedere ca avem un presedinte rau intentionat si un antrenor de 72 de ani la pensie si salar?
va multumesc anticipat