avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1732 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cumul pensia cu salariul
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cumul pensia cu salariul

am 30 de ani si vreau sa obtin un post de antrenor ( sunt calificat, am absolvit scoala) , in momentul de fata sunt doar antrenor voluntar,la un Club Sportiv Municipal care ii in subordinea MTS (Ministerul Tineretului si Sportului)
care sunt pasii care trebuie sa ii urmez avand in vedere ca avem un presedinte rau intentionat si un antrenor de 72 de ani la pensie si salar?
va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:57, 25 Martie 2017
Numai printr-o angajare cu c.i.m. puteti face asa ceva.
intrebarea era cum obtin acest Contract Individual de Munca? cum pot indeparta aceasta persoana de 72 de ani pe principiul la buget pleaca unu vine altu? ce pasi trebuie sa urmez
Dvs nu aveti cum sa obligati pe cineva sa va angajeze.

Incercati sa depuneti o cerere de angajare sau sa participati la un examen/concurs pentru ocuparea acelui post.

multumesc. intrebarea era cum? am inteles in prima faza fac o cerere caruia ii i-au nr de inregistrare. discutii am de 3 ani cu presedintele dar nu m-a indrumat la inregistrarea unei cereri
Chiar daca depuneti acea cerere este posibil ca rezolutia sa nu fie favorabila dvs.

Alte discuții în legătură

Infiintare club sah mikas mikas Doresc sa organizez un club de sah la nivel de judet. Am deja o SRL si o asociatie non-profit. Trebuie sa fac o asociatie separat, sau pot infiinta si ... (vezi toată discuția)
Aviz anst pentru infiintare asociatie club de dans sportiv AndreeaFolea AndreeaFolea In momentul depunerii dosarului de infiintare la judecatorie este nevoie de vreun aviz din partea ANST la dosar? Pe cateva site-uri apare ca doar federatiile ... (vezi toată discuția)
Legalizare notar dumitrescu81 dumitrescu81 Buna ziua, In 2019 a fost infiintat un club sportiv prin hotarare judecatoreasca definitiva. Actul contitutiv si statutul nu au fost legalizate la momentul ... (vezi toată discuția)