avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 934 soluții astăzi
Forum Activitate ang3lin0

Activitate ang3lin0

Multumesc pentru raspuns.DIn ce inteleg eu este ca daca doamna s`a trezit cu fata la cearceaf invoca ce vrea dansa chiar daca initial nu s`a cerut asa ceva.O sa incerc sa ma conformez cu cerintele ilustrilor nostri "pusi" in primarie.
S'au depus toate actele și avizele cerute in certificatul de urbanism,dar pentru ca am fost impertinent și am trimis mail catre doamna la care statea dosarul de 2 saptamani si catre arhitectul sef sa întreb de ce intarzie dosarul,doamna respectiva(ca nu vreau sa ii dau numele) s'a basicat si mi'a mai cerut stampilele care le'am enumerat mai sus.Voiam sa stiu daca este legal sau nu ce a cerut.
Buna ziua.As dori sa stiu si eu cat de legal este ca primaria sa depaseasca termenul de eliberare a autorizatiei de constructie cu 30 de zile fara sa fiu anuntat in vreun fel ca mai trebuie sa aduc niste stampile care din ce am citit se cer numai in cazul in care ai construit ilegal ceva si ai vrea sa intri in legalitate.toata povestea a inceput cand am trimis un mail cerand explicatii de ce se intarzie si de ce pe site`ul unde urmaresti cererea sunt numere de telefon la care nu raspunde nimeni.As vrea sa stiu daca este legal ce mi`a cerut doamna ofensata pentru mail.
-rezistenta mecanica si stabilitate
-securitate la incendiu
-igiena,sanatate si mediu inconjurator
-siguranta si accesibilitate in exploatare
-protectie impotriva zgomotului
-economie de energie si izolare termica
-utilizare sustenabila a resurselor naturale.
Discuție Certificat A1
Buna ziua.Am o firma la care sunt angajat ca tehnician in domeniul eolienelor.cum in Romania nu se mai vrea constructia acestor masini am tot colindat europa.de ceva vreme in coace mi se tot cere acest A1.am incercat sa il obtin de la CNASS cu contract incheiat,cu toate taxele platite etc.Dosarul a fost respins din motive ca firma mea nu produce 25% din venit in tara ceea ce mi se pare o aberatie.ei mi`au spus ca este documentul oficial al uniunii europene.Daca este asa atunci cum de in Germania,Spania,UK si alte tari nu se cere acest lucru??in spania spre exemplu se da acest certificat A1 in 2 ore.in Uk se da in 1 saptamana iar tot ce trebuie sa faci este sa completezi un formular online.cum este aces document la fel in toata europa daca in unele tari este atat de usor de obtinut iar la noi este practic imposibil daca nu esti o companie mare cu multi angajati?