Buna ziua.Am o firma la care sunt angajat ca tehnician in domeniul eolienelor.cum in Romania nu se mai vrea constructia acestor masini am tot colindat europa.de ceva vreme in coace mi se tot cere acest A1.am incercat sa il obtin de la CNASS cu contract incheiat,cu toate taxele platite etc.Dosarul a fost respins din motive ca firma mea nu produce 25% din venit in tara ceea ce mi se pare o aberatie.ei mi`au spus ca este documentul oficial al uniunii europene.Daca este asa atunci cum de in Germania,Spania,UK si alte tari nu se cere acest lucru??in spania spre exemplu se da acest certificat A1 in 2 ore.in Uk se da in 1 saptamana iar tot ce trebuie sa faci este sa completezi un formular online.cum este aces document la fel in toata europa daca in unele tari este atat de usor de obtinut iar la noi este practic imposibil daca nu esti o companie mare cu multi angajati?
Formular a1
Cimss
Buna ziua........... am dori sa stim in ce cazuri este necesar intocmirea formularului A1.......... noi suntem o firma ce efectueaza transport ... (vezi toată discuția)