Daca sotia mea lucreaza in Italia de 4 ani,cu contract de munca totul legal,am inteles ca ajutorul maternal se va accorda de catre statul italian.Intrebarea mea este daca va conta locul nasterii sau a sederii mamei impreuna cu copilul dupa nastere.Mai precis,daca va naste in Romania,si va locui aici,va mai primi ajutorul maternal din partea statului italian?Sau acest ajutor este conditionat de a naste in Italia?
Buna ziua!M-ar interesa,intr-un proces de succesiune,desfasurat intre mine ca reclamant,respectiv fratele si sora mea,cat ar mai dura procesul dupa numirea unui curator.Specific ca a fost numit curator,pentru sora mea,care locuieste in S.U.A,acesta fiind si motivul pentru care nu am putut face la notar succesiunea.Mentionez ca fratii mei nu au nici o pretentie la apartamentul mostenire,singurul motiv al deschiderii procesului fiind imposibilitatea surorii mele,de a veni in Romania.Nici unul din ei nu a fost la nici o infatisare si nici nu vor fi.Deci,deja procesul este pe rol de un an si ceva..Imi puteti spune cat va mai dura dupa numirea acestui curator?Stima.