avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1618 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Curator Succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Curator Succesiune

Buna ziua!M-ar interesa,intr-un proces de succesiune,desfasurat intre mine ca reclamant,respectiv fratele si sora mea,cat ar mai dura procesul dupa numirea unui curator.Specific ca a fost numit curator,pentru sora mea,care locuieste in S.U.A,acesta fiind si motivul pentru care nu am putut face la notar succesiunea.Mentionez ca fratii mei nu au nici o pretentie la apartamentul mostenire,singurul motiv al deschiderii procesului fiind imposibilitatea surorii mele,de a veni in Romania.Nici unul din ei nu a fost la nici o infatisare si nici nu vor fi.Deci,deja procesul este pe rol de un an si ceva..Imi puteti spune cat va mai dura dupa numirea acestui curator?Stima.
Ar trebui sa se rezolve de acum incolo caci din punct de vedere procedural s-a rezolvat prin numirea curatorului, insa fara a putea estima un termen fara a cunoaste ce s-a cerut in dosar si care este stadiul procedurii.
De ce nu a dat declaratie de renuntare la mostenire si era gata demult?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune nedezbatuta - 1 succesor disparut, rog raspuns urgent! robert_200643 robert_200643 Buna ziua!O sa incerc sa va relatez problema cat se poate de complet. Bunica mea a decedat in luna iunie a anului 2010 nelasand un testament.Singurul bun ... (vezi toată discuția)
Mostenire sau pierdere? simonetta_teo simonetta_teo mama si fratele ei au o mostenire dupa parinti ,dar dupa moartea lor ei nu au facut succesiunea fiindca nu vrut mama (fiind bolnava psihic) ,ea l-a dat in ... (vezi toată discuția)
Calitate de mostenitor? Gabi Cristian Gabi Cristian Avem urmatoarea situatie: Matusa mea are 2 verisori din partea mamei, si ea este singura mostenitoare. Unul din verisori a decedat in 1974, mama acestuia ... (vezi toată discuția)