avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 857 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Activitate Anndrrei

Activitate Anndrrei

Buna ziua,

Detin o lacatie, descrisa in acte ca spatiu de birouri si doresc sa o inchiriez pentru o sala de fitness.

Este nevoie sa obtin acordul asociatiei inainte de inceperea activitatii?

Multumesc
Multumesc pentru raspunsul rapid.

Paste fericit!
Buna ziua,

Am avut o problema acum cateva luni, am fost inselat pe internet si pentru ca nu am reusit sa rezolv cu respectivul, am apelat la politie.

Dupa ce i-am inchis cateva conturi de pe un site de anunturi, impreuna cu serviciul de clienti al website-ului respectiv (foarte comun la ora actuala) unde continua sa isi vanda produsele, si-a dat seama ca nu mai poate sa vanda nimic etc.. In acel moment a inceput sa raspunda la telefon si i-am dat indicatii cum sa imi inapoieze suma pagubita. Am primit banii, totul ok.

In faza urmatoare am fost chemat la politie si am dat declaratie ca s-a rezolvat cazul.

Acum am primit o citatie cu titlul de la subiect in care ma anunta sa ma prezint in calitate de parte vatamata.

Intrebarile mele sunt:

1. Sunt obligat sa ma prezint? - Din cauza ca m-am mutat din oras intre timp ar fi o inconvenienta. Pot imputernicii pe un membru al familiei sa mearga in locul meu?

2. In acest stadiu ( este mentionat Stadiul procesual al dosarului: Fond) exista o taxa sau alte cosuri de acoperit?

Multumesc