avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 958 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Citatie - Confirmare renuntare urmarire penala art. ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Citatie - Confirmare renuntare urmarire penala art. 318 alin. 12 NCPP

Buna ziua,

Am avut o problema acum cateva luni, am fost inselat pe internet si pentru ca nu am reusit sa rezolv cu respectivul, am apelat la politie.

Dupa ce i-am inchis cateva conturi de pe un site de anunturi, impreuna cu serviciul de clienti al website-ului respectiv (foarte comun la ora actuala) unde continua sa isi vanda produsele, si-a dat seama ca nu mai poate sa vanda nimic etc.. In acel moment a inceput sa raspunda la telefon si i-am dat indicatii cum sa imi inapoieze suma pagubita. Am primit banii, totul ok.

In faza urmatoare am fost chemat la politie si am dat declaratie ca s-a rezolvat cazul.

Acum am primit o citatie cu titlul de la subiect in care ma anunta sa ma prezint in calitate de parte vatamata.

Intrebarile mele sunt:

1. Sunt obligat sa ma prezint? - Din cauza ca m-am mutat din oras intre timp ar fi o inconvenienta. Pot imputernicii pe un membru al familiei sa mearga in locul meu?

2. In acest stadiu ( este mentionat Stadiul procesual al dosarului: Fond) exista o taxa sau alte cosuri de acoperit?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Anndrrei , utilizator 11:32, 14 Aprilie 2017
Nu e necesar sa va prezentati daca nu mai aveti niciun interes procesual, daca ati fost legal citat se judeca si in lipsa dvs.
Procurorul a dispus renuntarea la urmarire penala si solutia trebuie confirmata de judecator.
Multumesc pentru raspunsul rapid.

Paste fericit!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am un dosar penal de furt de anul trecut din 16 02 2024 cum pot ... dedeiii dedeiii am un dosar penal de furt de anul trecut din 16 02 2024 cum pot sa aflu in ce stadiu e dosarul (vezi toată discuția)
Accident auto iuly30 iuly30 neprezentandu/ma la primul proces in care eram citat ca intervenient fortat si urmarind dosarul pe internet astazi am vazut ca am fost trecut ca parat la ... (vezi toată discuția)
Furturi auto citatie mirelaaura mirelaaura Buna seara . Am revenit cu cazul fratelui meu cu masina cumparata, depistata la RAR ca find urmarita de Eurocaris . A fost a dat declaratie la Politie in ... (vezi toată discuția)