avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 216 soluții astăzi
Forum Activitate Marius232

Activitate Marius232

Conducere cu permis necorespunzător
Salut. Eu zic sa facem schimb. Eu sunt din Focșani și sunt judecat la Constanța iar tu invers :))))
Răspuns la discuția Citație
Având în vedere ca punerea in circulație a unui tractor pe drumurile publice nu mai prezintă o infractiune pot sa ma aștept sa se termine procesul aici ?
Discuție Citație
Azi am primit citația sa mă prezint la jud intru-un dosar penal pentru conducerea unui vehicul (TRACTOR AGRICOL) fără permis corespunzător pe drumurile publice . E posibil sa fiu achitat sau mă judecă în continuare ?
Răspuns la discuția Ordonanță
Dacă eu sunt în curs de judecata,dosarul se încheie ? Eu fiind judecat pt conducerea unui vehicul(tractor) pe drumurile publice având permis necorespunzător (art.335,alin2)
Discuție Ordonanță
Dacă tractoru era imatriculat în momentul încarc mi s-a întocmit dosar penal,mai pot beneficia de ordonanța data privind circulația tractoarelor pe drumurile publice ?
Doamna,va mulțumesc frumos. Ati fost ultima mea speranța sa aflu sigur care este situația mea. Sunt terminat de stres.
Vă mulțumesc frumos. Dacă o sa fiu achitat în dosaru acesta,mai are vreo treabă cu un dosar de acum 3 ani care este închis dar având perioada de incercare de 3 ani, eu făcând fapta cu tractoru în ultimele 6 luni de incercare.
Eu când am fost prins cu tractoru pe drumu public dețineam permis de conducere categoria B și calificare de tractorist . Mi s-a întocmit dosar penal și sunt în curs de judecata.
Legea de care am auzit eu spune ca conducerea pe drumurile publice a unui tractor agricol sau forestier nu se mai pedepsește penal