Media Intră în comunitate
avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 808 soluții astăzi

Conferință avocatnet.ro: Opțiuni juridice și fiscale privind recuperarea creanțelor. Lectori: Schoenherr și Asociații. Joi, 28 Octombrie, ora 11:00. Rezervă loc și participă → 

Forum Activitate Avocat Preda Carmen

Activitate Avocat Preda Carmen

Trebuie urgent promovată actiune in instanta prin care mama sa solicite divortul sau eventual doar stabilirea minorilor la dansa, obligarea tatalui la plata pensiei de intretinere si stabilirea unui program de vizita pentru tata.
Este posibil sa fie nevoie si de promovarea unei ordonanțe presedintiale daca se doreste ca minorii sa fie urgent la mama, pana la finalizarea dosarului de fond.
1 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Avand in vedere ca tatal copilului a fost dezinteresat de acesta o perioadă de 5 ani de zile, în mod incontestabil puteti obtine exercitarea in mod exclusiv a autoritatii parintesti asupra copilului, astfel incat nu trebuie sa va judecati cu tatal tot timpul pentru orice chestiune referitoare la minor.
Cum in urma cu doar 2 luni luni ati postat o intrebare privitoare la un iminent divort între dvs si sotul actual, nu va sfatuiesc sa va grabiti cu procedura adopției pentru copil.
Mai devreme sau mai tarziu, copilul va afla de tatal sau si va vrea sa ia legatura cu el ori tatal isi va cauta copilul candva, asa ca oricum viețile lor se vor intersecta, motiv pentru care nu vad de ce nu ati stabili paternitatea copilului fata de tatal biologic de acum, acesta fiind obligat legal sa-i achite si o pensie de intretinere.
Neplata pensiei cu rea-credinta, timp de 3 luni, ii poate aduce tatalui un dosar penal pentru abandon de familie si o posibilă condamnare.
Toate costurile cu procesul, le veti obtine de la tatăl copilului, fiind obligat de instanta sa va restituie cheltuielile avansate.
Răspuns la discuția Custodie comuna
Este adevarat ca acel "oricand " este formulat în termeni generali si greu de executat însă utilizatorul spune că tatăl fetiței vine in tara o dată pe an, o lună, iar în hotarare se mai prevede ca tatăl are dreptul sa petreacă o lună cu fetita in vacanta de vara, atunci când probabil acesta vine în țară. Așadar, teoretic, hotararea poate fi pusă în mod sigur in executare pentru programul vacanței de vara cand tatăl are dreptul la o lună.
Luati legatura cu un avocat și o sa va explice pe larg toti pasii, după ce-i puneti la dispozitie si hotararea judecătorească.
Răspuns la discuția Custodie comuna
2 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Fratele dvs se poate adresa executorului judecătoresc pentru punerea in executare a sentinței civile si obligarea mamei la a permite programul de vizita.
Pentru dvs, bunicii sau frații tatălui, trebuie sa va adresați separat instanței de judecată cu o actiune prin care să solicitați in nume propriu un program de vizita, separat de programul tatalui
Luati legatura cu un avocat de pe forum sau recomandat sa va sprijine in acest demers si sa va spuna pe larg despre ce este vorba.
Răspuns la discuția familia
Luati legatura urgent cu un avocat si formulati direct actiune de divort pentru ca va pierdeti timpul cu plângerile la politie. Plecati când si oriunde doriti, nu aveti obligatia sa stati in domiciliul conjugal pana la finalizarea divortului.
Încă nu a fost remediată problema semnalată. Nu pot trimite mesaje, apare mențiunea " mesajul nu poate fi expediat". Va multumesc
Intampin probleme in expedierea mesajelor prin intermediul mesageriei private. Cand doresc sa trimit mesaj apare mentiunea: EROARE INTERNA: Administratorii au fost deja sesizați și vor lua măsuri pentru remedierea acesteia în cel mai surt timp. Ne cerem scuze pentru orice inconvenient.
Aceeasi problema o am indiferent daca scriu de pe telefonul mobil sau de pe calculator prin google chrome sau internet explorer, catre utilizatori, moderatori, consultanti sau administratori.
Răspuns la discuția eroare expediere mesaj privat
Buna ziua,
Va semnalez faptul ca tot nu s-a rezolvat problema cu expedierea mesajelor in privat. Sunt 5 zile de când nu pot sa folosesc aceasta sectiune. Va rog sa-mi spuneti daca remedierea problemei tine de vreo setare din contul meu sau din calculatorul meu astfel incat sa pot sa fac ceva in sensul acesta.
Răspuns la discuția eroare expediere mesaj privat
Aceasi problema o intampin in toate cazurile: consultant, utilizator, moderator, administrator. Mai mult de atat, in cazul meu, eroarea a aparut de sambata. Deci de 4 zile nu pot sa expediez mesaje prin intermediul mesageriei private. Speram intr-o remediere cat mai rapida a acestei situatii.
Va multumim
Răspuns la discuția eroare expediere mesaj privat
Cand doresc sa trimit mesaj prin intermediul mesageriei private apare mesajul: EROARE INTERNA: Administratorii au fost deja sesizați și vor lua măsuri pentru remedierea acesteia în cel mai surt timp. Ne cerem scuze pentru orice inconvenient.
Aceeasi problema o am indiferent daca scriu de pe telefonul mobil sau de pe calculator prin google chrome sau internet explorer.