avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 292 soluții astăzi
Forum Activitate elena.tutunaru

Activitate elena.tutunaru

Compania doreste instalarea unor sisteme de filtrare a apei de la reteaua publica de furnizare a apei potabile la sediul sau. Aceste sisteme sunt furnizate de un furnizor specializat care asigura si mentenanta periodica a filtrelor si robinetelor/aparatelor de distributie a apei filtrate. Pentru mentenanta si inlocuirea periodica a filtrelor si pentru aparatele prin care este distribuita apa filtrate, societatea ar urma sa plateasca un abonament lunar. Care este tatamentul fiscal si contabil al acestei cheltuieli? Pot fi aceste cheltuieli incadrate in cheltuieli cu sanatatea si securitatea in munca? Sau aceste cheltuieli reprezinta un avantaj in natura pentru angajati? Multumesc anticipat pentru raspuns.
Angajatorul a incheiat pentru angajatii sai contracte de furnizare servicii medicale de tip abonament medical privat si asigurare medicala privata.
O salariata aflata in concediu de crestere a copilului care are contractul de munca suspendat sau o persoana care este in concediu fara plata pot beneficia pe perioada suspendarii de aceste servicii? Daca veniturile mentionate se incadreaza in limita a 400 euro/an pentru fiecare persoana suspendata si posibilitatea de acordare a acestor tipuri de servicii pe durata suspendarii este mentionata in Regulamentul Intern, acestea raman neimpozabile?