avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1391 soluții astăzi
LIVE, ACUM (506 PARTICIPANȚI) Inspecția fiscală în era digitală: Cum vă pregătiți pentru un control ANAF bazat pe datele din e-Factura și SAF-T?
Accesează live evenimentul
Forum Activitate StefaS

Activitate StefaS

Doresc sa știu cum se poate rezolva la notar o ieșire din indiviziune după doi defuncti care au 5 comostenitori .Dețin defunctii un titlu de proprietate în care au o casa cu teren intravilan +câteva terenuri extravilane. Unul din defuncti are o sentinta definitiva în privința casei din data de 1984.In anul 2009 a fost emis titlul de proprietate care are trecuta casa și terenurile. Întrebarea mea este dacă noi comostenitorii ne prezentam la notar și convenim sa ieșim amiabil mai pot prezenta sentinta definitiva la notar în concordanta cu titlul de proprietate emis prenumele celor doi defuncti.?Am uitat sa menționez casa are cadastru întocmit după titlu de proprietate .Mulțumesc.
Se da următoarea problema a fost făcut un partaj succesoral pentru o casa cu sentinta definitiva în anul 1984 în 2009 s-a emis un titlu de proprietate care are cuprinsa casa respectiva împreună cu alte terenuri ce revin la 2 verișori unuia revenind i casa din cuprinsul sentinței acum cadastrul s a întocmit după titlu emis în 2009 trecându-și pe cei doi veri ca fiind proprietari.Am fost la ocpi pentru rectificare proprietar și am prezentat hotărârea definitiva alături de alte doc plus cerere tip și mi s-a zis sa mai aduc o copie a anexei 24.Cei care au avut o situație asemănătoare au avut parte de rectificare și cât a durat.
Vreau să stiu dacă un angajator are dreptul sa constranga un angajat in sensul ca plata salariului pe card conform legii in vigoare de ai plății angajatului minimul pe economie in conditiile in care angajatul prestează si ore peste program angajatorul incluzând plata acestora pe card .
Discuție Salariu
Este legal ca un angajator sa ii rețină angajatului tichetele de masă si sa ii vireze pe card salariu obligându angajatul sa semneze pentru tichete.