avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 292 soluții astăzi
Forum Activitate Mc09

Activitate Mc09

Buna ziua!
Intr-un dosar de compensare prin puncte, dupa legea 165/2013, solicitanta bunica mea dupa autor bunicul meu, actualmente ambii defuncti, fratele meu avand calitatea de mostenitor a 1/4 din bunurile mobile si imobile ale bunicii, parte lasata prin testament lui, cealalta cota fiind vanduta parintilor mei, cu act de vanzare-cumparare, este despagubit cu 119 puncte. La momentul completarii depunerii actelor in acest dosar, tatal meu fiind decedat, ni s-a spus ca doar fratele meu poate depune cerere de compensare, avand calitatea de mostenitor al bunicii. Daca in decizie, el este despagubit pentru 1/4 din hectarul respectiv, restul de cota cui ii este atribuit? Mentionez ca tatal meu este singurul copil al bunicilor mei, iar eu si fratele meu suntem singurii copii ai tatalui meu. Aveam si eu vreun drept in acest dosar? Daca da, se mai poate face ceva? Cuantumul acestor puncte acordate este corect? 119 puncte= 119 lei. Atat valoreaza 1 ha pamant?
Astept cu nerabdare raspunsul dumneavoastra si va multumesc anticipat!
Răspuns la discuția Succesiune
Multumesc pentru raspunsuri si scuzati-mi intarzierea!
Buna ziua!
Îmi puteți spune când ar trebui să primesc restul de 3 transe ale taxei auto, având în vedere că primele 2 au fost în 2015 și de atunci, nimic?
Mulțumesc!
Zi frumoasa!
Buna ziua!
Am primit 2 transe din 5, in 2015. Ulterior, nu am mai primit nimic.
Toate demersurile mele la organele statului, referitor la aceasta problema, au fost nule. Știți cumva, când pot primi restul de bani?
Mi s-a tot spus sa aștept. Totuși, suntem la jumătatea lui 2018. Până când?
Mulțumesc!
Mulțumesc mult ! Vă doresc un an nou mai bun , mai frumos , mai liniștit !
Mulțumesc mult ! Să aveți sărbători cu bine și frumos !
Discuție Succesiune
Dacă bunica a decedat , singurul ei fiu , tatăl meu , a decedat și el , am făcut succesiune după tată ,( anterior , bunica vânduse toate bunurile ei , mobile și imobile , părinților mei ) , ca să pot fi declarata moștenitoarea bunicii , într-un dosar de despăgubire privind fondul funciar , trebuie sa fac succesiune după ea ( bunica) , sau se subînțelege acest lucru din certificatul de moștenitor după tată și actul de deces al bunicii ?
Vă mulțumesc anticipat !