avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1152 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Activitate ionela2680

Activitate ionela2680

Răspuns la discuția Geam baie vecin
Intr-adevăr I-am luat lumina nu si aerisirea, el poate aerisi daca isi lasa geamul rabatat.
Multumesc frumos
Răspuns la discuția Geam baie vecin
Știind ca este un vecin mai dificil, normal ca l-am anunțat ca vreau sa fac mansardare si a fost de acord.
Nu sunt de rea voința si chiar am vrut sa-i las geamul de la baie,dar constructorul nu avea cum sa-mi faca acoperișul altfel. I-am si sugerat ca poate sa-si înalte el putin geamul mai sus.
Chiar daca ar fi, ințelegerea a facut-o cu vechiul proprietar, nu cu mine, regula :noi proprietari noi înțelegeri nu?
Pot găsi un model pe site de înțelegere notariala sa vad si eu ce conține acest document
Discuție Geam baie vecin
Buna ziua.
Am cumparat o casa acum un an. Vecinul avea casa aproape lipita de a mea, el având un geam la baie care dădea fix in curtea mea. Acum eu am mai construit o mansarda si din pacate a trebuit sa-i acopăr geamul in proporție de 95%, nu aveam cum sa fac altfel.
Bineînțeles ca s-a supărat si mi-a spus ca el are o înțelegere notariala cu vechiul proprietar pentru acest geam (eu nu am vazut acel act).
Ce pot face in acest caz?