avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 552 soluții astăzi
Forum Activitate Cristina588

Activitate Cristina588

În anexa nr.6 la normele metodologice de aplicare a Hotărâri nr.1364/2001 _ Lista proprietarilor şi destinaţia spaţiilor din clădire la punctul C_ Cota-parte indiviză din proprietatea se trece toată suprafața utilă inclusiv balcoanele_ loje?
Doresc să aflu dacă ORDIN Nr. 233 din 30 august 2004 pentru aprobarea unor reglementări privind contorizarea consumatorilor racordaţi la sistemele publice centralizate de alimentare cu energie termică se aplica și pentru o centrală proprie de la o Asociatie de proprietari.
Menționez că în nici un apartament din imobil nu ezistă repartitoare.


Într-un poces aflat pe rol la o Asociație de proprietari instanța a suspendat întregul Comitetul Executiv înclusiv Președintele și a trimis dosarul la Parchet pentru cercetare.
Cine poate în continuare semna listele de întreținere și dacă este cazul unele contracte pentru diverse lucrări urgente?
Discuție SOLICITARE
Este obligatoriu ca salariatii unei Asociatii de proprietari respectiv administrator, mecanic, femeia de serviciu sa fie angajati cu contract de munca cu salariu minim pe economie sau pot fi angajati cu contract cu timp partial de munca
Pentru majorarile de salarii este obligatore informarea locatarilor si specificarea in procesele verbale lunare ale Comitetului Executiv
Discuție sOLICITARE
Pentru calculul suprafeţei utile a unui apartament trebuie încluse boxele şi camerele de serviciu ?
Discuție Informare
Statutul reactualizat a unei Asociatie de proprietari trebuie aprobat de Adunarea Generală s au numai de Comitetul Executiv.

Ce prevede legislația?
Discuție solicitare
Cum este legal să fie repartizate cheltuieli de judecată suportate de o Asociație pentru un proces aflat pe rol în instantă ( pe total suprafaţa utilă, sau va fi însrisă în listă la respectivul apartament)?
Discuție Solicitare
Doresc să aflu care este procedura în vederea restituiri c/val. unei expertize contabile care nu a mai avut loc?

Restituirea a fost dispusă de instanța de judecată.
Răspuns la discuția Informare
Da sunt interesata de acest răspuns.
Răspuns la discuția Informare
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
da sunt interesata de acest răspuns