avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 438 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Aplicare Ordin nr. 233 / 2004
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Aplicare Ordin nr. 233 / 2004

Doresc să aflu dacă ORDIN Nr. 233 din 30 august 2004 pentru aprobarea unor reglementări privind contorizarea consumatorilor racordaţi la sistemele publice centralizate de alimentare cu energie termică se aplica și pentru o centrală proprie de la o Asociatie de proprietari.
Menționez că în nici un apartament din imobil nu ezistă repartitoare.


Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 12:29, 11 Martie 2020
Art.2 lit.3 :
Prezentul normativ tehnic se poate aplica şi condominiilor dotate la nivel de scară sau imobil cu centrale termice sau cu punte termice proprii.
Este decizia Dvs. daca aplicati sau nu prevederile ordinului.
Decizia apartine asociatiei de proprietar,prin hotarrea adunarii generalei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul caldura la apartamentele cu centrale proprii in bloc contorizat masso masso Buna ziua! Va rog a ma lamuri cum se calculeaza costul caldurii la apartamentul cu centrala proprie situat in bloc contorizat; se mai scad costurile pentru ... (vezi toată discuția)
Distributie energie termica pe orizontala. ce inseamna? alyana alyana Buna. Ca inseamna distributie energie termica pe orizontala? Energia contorizata dupa bransament, cumva? (vezi toată discuția)
facturare individualã a consumurilor de energie termica pentru încãlzire în imobile de tip condominiu eliasav eliasav Conform prevederilor [i]Ordinului nr. 233/30.08.2004 al presedintelui ANRSC pentru aprobarea unor reglementări privind contorizarea consumatorilor racordati ... (vezi toată discuția)