Buna dimineata! Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea problema: am un cont bancar pe numele meu, in care intra bani din activitatea Intreprinderii mele individuale, din rambursuri de la firme de curierat si de la clienti care platesc direct in cont (totul cu facturi), din pacate sotul a avut imputernicire pe acest cont si in luna martie a transferati o suma mare de bani din acest cont in contul lui, cu toate ca el nu are nici o treaba cu afacerea mea. Pe langa asta, mi-a luat si toti banii din casa si bijuteriile mele. Politia investigheaza cazul, dar nu se fac demersuri. Din august suntem si in divort. Stiu ca banii din casa nu-i pot dovedi ca erau acolo, dar macar cei din cont ii pot recupera prin instanta sau trebuie sa astept partajul? Respectiv daca este sau nu furt intre soti (avand in vedere ca a avut imputernicire)? Va multumesc anticipat.
Buna ziua! Am o Intreprindere Individuala, dar pana in prezent am avut putina activitate (1200 ron impozabil pe 2016). Vrem sa cumparam un teren intravilan pentru a extinde activitatea si as dori sa aflu cum este mai avantajos transcrierea terenului: pe I.I. sau pe persoana fizica? Va multumesc anticipat.
Buna seara. Doresc sa va intreb, daca achizitia unui teren este mai avantajos pe Intreprindere Individuala sau pe persoana fizica? Pana in prezent pe Intreprindere a fost activitate foarte putina si dorim sa ne extindem. Terenul va fi cumparat pentru desfasurarea activitatii Intreprinderii. Va multumesc anticipat.