avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1175 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Furt între soți? Am un cont bancar pe numele meu, in ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Furt între soți? Am un cont bancar pe numele meu, in care intra bani din activitatea ...

Buna dimineata! Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea problema: am un cont bancar pe numele meu, in care intra bani din activitatea Intreprinderii mele individuale, din rambursuri de la firme de curierat si de la clienti care platesc direct in cont (totul cu facturi), din pacate sotul a avut imputernicire pe acest cont si in luna martie a transferati o suma mare de bani din acest cont in contul lui, cu toate ca el nu are nici o treaba cu afacerea mea. Pe langa asta, mi-a luat si toti banii din casa si bijuteriile mele. Politia investigheaza cazul, dar nu se fac demersuri. Din august suntem si in divort. Stiu ca banii din casa nu-i pot dovedi ca erau acolo, dar macar cei din cont ii pot recupera prin instanta sau trebuie sa astept partajul? Respectiv daca este sau nu furt intre soti (avand in vedere ca a avut imputernicire)? Va multumesc anticipat.
Ultima modificare: Vineri, 17 Octombrie 2025
Reka1981, utilizator
nu este furt intre soti pt ca a avut imputernicire, dar ii puteti solicita/ revendica in instanta.
Pt banii si bijuterille din casa, ii puteti face plangere
Aveți dosar în instanță doar pentru divorț sau pentru partaj? Nu ați reușit să negociați un divorț amiabil măcar? Discutați cu avocatul dv. din dosar, el știe mai bine probele, tot.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lichidare cont bancar OlaruCatalin OlaruCatalin Buna ziua, Am o intrebare legat de bunurile comune. Sunt casatorita de 3 luni. Impreuna cu sotul am facut un cont bancar in care am depus banii de la nunta. ... (vezi toată discuția)
Partaj samsungspica samsungspica Sotia mea a parasit domiciliu conjugal luand cu ea toate resursele financiare . Am introdus divortul la notar de comun acord ,insa partajul bunurilor eu nu-l ... (vezi toată discuția)
Inregistrare video in instanta civila Dam_Marin Dam_Marin Buna dimineata, In urma cu ceva timp, 6 luni, sotia a parasit domiciliul, benevol, bineinteles, fara sa ma anunte in prealabil sau sa ma notifice intr-un fel. ... (vezi toată discuția)