avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 411 soluții astăzi
Forum Activitate stanciuanca86

Activitate stanciuanca86

Buna ziua!
Sufar de dermatita atopica de cativa ani buni, afectiune care ma deranjeaza pe toata durata lunilor cu temperaturi extreme, atat iarna cat si vara.
Am consultat diferiti medici, am incercat diferite tratamente, fara succes insa.
Am primit totusi un pont de la o persoana care a avut aceeasi afectiune + un psoriazis gutat, persoana care m-a indrumat sa achizitionez radacina de Mimosa Hostilis "Arborele pielii". Doamna respectiva m-a indumat sa prepar acasa o emulsie din aceasta radacina impreuna cu o cantitate de glicerina.
Problema este ca nu stiu cat de legala este aceasta planta la noi in tara, tinand cont ca in momentul in care m-am interesat despre proprietatile sale am aflat ca ar fi un precursor pentru droguri (?).
Mai mult, am citit ca in alte tari au existat persoane care au fost arestate pentru comandarea acestei plante, coletele fiind confiscate la vama si asa mai departe.
Intrebarea mea este : comandand radacina acestei plante in cantitati relativ mici (~100g), de la un distribuitor ce comercializeaza produsul in Romania, ma expun automat vreunui risc din punct de vedere legal?
Va multumesc!