avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Statut legal in Romania planta medicinala Mimosa ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Statut legal in Romania planta medicinala Mimosa Hostilis

Buna ziua!
Sufar de dermatita atopica de cativa ani buni, afectiune care ma deranjeaza pe toata durata lunilor cu temperaturi extreme, atat iarna cat si vara.
Am consultat diferiti medici, am incercat diferite tratamente, fara succes insa.
Am primit totusi un pont de la o persoana care a avut aceeasi afectiune + un psoriazis gutat, persoana care m-a indrumat sa achizitionez radacina de Mimosa Hostilis "Arborele pielii". Doamna respectiva m-a indumat sa prepar acasa o emulsie din aceasta radacina impreuna cu o cantitate de glicerina.
Problema este ca nu stiu cat de legala este aceasta planta la noi in tara, tinand cont ca in momentul in care m-am interesat despre proprietatile sale am aflat ca ar fi un precursor pentru droguri (?).
Mai mult, am citit ca in alte tari au existat persoane care au fost arestate pentru comandarea acestei plante, coletele fiind confiscate la vama si asa mai departe.
Intrebarea mea este : comandand radacina acestei plante in cantitati relativ mici (~100g), de la un distribuitor ce comercializeaza produsul in Romania, ma expun automat vreunui risc din punct de vedere legal?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 00:34, 20 Iunie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Obtineti reteta medicala daca se poate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Droguri canabis THC THC Am fost prins cu 1 prieten de diicot am fost bagat la categoria complice la trafic de canabis .Ce sanse am sa imi iau cu suspendare? si cam cat ar fi? acuma ... (vezi toată discuția)
Consum droguri vaidelegilenoastre vaidelegilenoastre Buna ziua. Intrebarile mele ar fi multe,dar ma voi rezuma numai la cateva aspecte mai importante(pentru mine:) ) As dori sa aflu daca se face vreo diferenta ... (vezi toată discuția)
Importanta sau neimportanta fotografiei in cadrul raportului de constatare tehnico-stiintifica CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI In raportul de constatare tehnico-stiintific nu exista obligativitatea de a se efectua si fotografii? Aceasta intrebare este la modul general. In cadrul ... (vezi toată discuția)