avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 421 soluții astăzi
Forum Activitate Pârvu Marian

Activitate Pârvu Marian

Bună seara! Am avut acum 10 ani de zile o extindere de card pe care nu am platit-o.
Am avut poprire pe salariu pentru acea extindere până acum un an și jumătate, când am și terminat de achitat suma restanta.
Acum am nevoie de un credit iar eu crezând că figurez in biroul de credit ca rău platnic, am apelat la un broker intermediar bancar, cu gândul că mă poate scăpa de biroul de credit și pot obține un împrumut.
Eu defapt nu figurez cu absolut nimic in biroul de credit, iar acel broker m-a pus să semnez un contract pentru intermediere și pentru un comision de 15 la sută din un potențial credit pe care l-aș primi de la bancă. Eu am fost personal la banca Transilvania pentru o simulare credit pentru suma de 30.000 de lei, pe care mi l-au și aprobat. Practic acel broker nu ma ajutat cu absolut nimic și eu ar trebui sa îi plătesc 15 la sută din 30.000 lei in momentul când îi voi semna contractul cu banca, cum pot scăpa de broker fara sa fiu nevoit să îi plătesc 4500 de lei degeaba?
Ce șanse sunt să poată fi ascultată și opinia copilului daca are 6 ani? Băiatul este destul de matur și realizează ce se întâmplă în jur. Ba chiar este conștient că mami a incercat sa se taie pe mâini în urma cu o lună de zile, fix in fata lui...

E=mc² a scris:

Ar trebui să fie simplu.

Am poze cu ea tăiată proaspăt pe mâini, și conversație in care a recunoscut a este sinucigașă și a incercat asta de mai multe ori și cu pastile și cu tăiat pe mâini


E=mc² a scris:

Ce șanse sunt că probele sa nu convingă instanța? :)

Bună seara! Vin cu următoarea problemă:
Am avut o relație de concubinaj de 7 ani jumate din care a rezultat un copil de aproape 6 ani. Am locuit împreună cu concubina toată această perioadă la adresa mea, unde ne-am și crescut copilul împreună, eu fiind singurul care a avut loc de muncă. La începutul lunii iunie am aflat că concubinaa înșela, și avea o altă relație în același timp. Datorita acestui fapt, ne-am despărțit iar copilul a rămas la mine. Între timp am primit acasă un ordin președențial pentru stabilirea domiciliului copilului. Ea a mințit în acel ordin că eu ii asum o relație inexistentă ce este în dezinteresul copilului, că i-am interzis să aibă legături cu el și multe alte minciuni ce le pot dovedi din conversațiile mele cu ea. Mama este depresivă, a avut mai multe tentative de sinucidere, chiar și în preajma copilului a incercat să își taie venele cu un cuțit. Am multe dovezi în acest sens. Ea nu are loc de muncă și nici nu poate avea. Ce șanse sunt că eu sa primesc custodia copilului ?
La mine nu aveam nici un act in acel moment...acasă aveam cartea și talonul de Suedia plus contractul vânzare-cumpărare, la mașina aveam in acel moment,rar efectuat, certificat de autenticitate, ITP, și asigurare in privința inmatricularii. Urma sa merg la serviciul de înmatriculări sa iau numere negre.
Pai nu o sa astept, mâine dimineață o să mă duc la poliție să aflu numărul dosarului și după direct la procuror și o să explic cat mai amănunțit ce sa întâmplat și că nu am făcut de bunăvoie ceea ce am făcut. O să vorbesc cat mai calm posibil și cu cât mai umil posibil.
Procesul verbal îl am inca din data de 08-04-2017...permisul mi sa reținut pe 21-06-2017 și dosarul penal a fost întocmit în aceeași zi cu reținerea permisului
Va mulțumesc mult de sfaturile oferite! Sper sa trec cu bine peste asta...am doar 23 de ani, sunt un om simplu..nu m-am mai lovit de astfel de necazuri sa știu măcar cu să mă apăr...și nu dispun de banii necesari încât să-mi permit un avocat...jobul care îl aveam l-am pierdut odată cu reținerea permisului..eu fiind curier..tot venitul care îl am acum este de 200 de lei lunar alocația copilului meu de numai 9 luni...deci nu am o situație prea buna...încă odată vă mulțumesc de sprijinul oferit!
Nu prea înțeleg scrisul din amenda dar din câte înțeleg scrie cam așa: fapta săvârșită este prevăzută de art. 80 din 5, art. 54/16 și sancționată de art. 850 din 9 și am obținut o foaie de la cei de la drumuri in care scrie așa: ,,către Domnul Pârvu Marian din municipiul Buzău strada viilor nr 16A- urmare a solicitării dumneavoastră din data de 22-06-2017, Societatea comercială Urbis serv srl va transmite că la data de 08-04-2017 s-au efectuat lucrări pe strada Viilor din municipiul Buzău, care au presupus săpătură și așternere piatra sparta, fiind necesar că tronsonul străzii cuprins între 0-500m Horticolei-Rahovei (strada mea de afla intre cele doua) să fie eliberat de autovehiculele riveranilor.
Foaia este semnată și stampilata de directorul firmei și de către șeful de secție drumuri
Va mulțumesc de ajutorul oferit! Eu cam ce ar trebui sa spun când o să fiu chemat la audienta ? Având în vedere că am o foaie la mana de la cei de la drumuri cum că la cererea lor am mutat mașina și nu de buna voie?