avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 810 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Bună seara! Am avut acum 10 ani de zile o extindere ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Bună seara! Am avut acum 10 ani de zile o extindere de card ...

Bună seara! Am avut acum 10 ani de zile o extindere de card pe care nu am platit-o.
Am avut poprire pe salariu pentru acea extindere până acum un an și jumătate, când am și terminat de achitat suma restanta.
Acum am nevoie de un credit iar eu crezând că figurez in biroul de credit ca rău platnic, am apelat la un broker intermediar bancar, cu gândul că mă poate scăpa de biroul de credit și pot obține un împrumut.
Eu defapt nu figurez cu absolut nimic in biroul de credit, iar acel broker m-a pus să semnez un contract pentru intermediere și pentru un comision de 15 la sută din un potențial credit pe care l-aș primi de la bancă. Eu am fost personal la banca Transilvania pentru o simulare credit pentru suma de 30.000 de lei, pe care mi l-au și aprobat. Practic acel broker nu ma ajutat cu absolut nimic și eu ar trebui sa îi plătesc 15 la sută din 30.000 lei in momentul când îi voi semna contractul cu banca, cum pot scăpa de broker fara sa fiu nevoit să îi plătesc 4500 de lei degeaba?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 22:12, 17 August 2022
Pentru creditele unde nu e intermediar, nu aveti de plata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. in data de 13.02.2014 am luat un credit in valoare ... Maximmm Maximmm Buna ziua. In data de 13.02.2014 am luat un credit in valoare de 2250 Lei pe o perioada de 73 de saptamani. Sold final credit: 4644.60 Lei. Am achitat o rata ... (vezi toată discuția)
Bancile nu cred in reabilitare :) ContSters24933 ContSters24933 Parafrazand titlul unui film vechi, \"Moscova nu crede in lacrimi\", pot spune cu mana pe inima ca bancile nu cred in reabilitare. Eu sunt intr-o situatie ... (vezi toată discuția)
Biroul de credit Maximmm Maximmm Buna ziua. In data de 25.08. 2020 am facut o interogare la biroul de credit si am descoperit ca am o inscriere in biroul de credit cu urmatorul mesaj: Sold ... (vezi toată discuția)