avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 681 soluții astăzi
Forum Activitate AndreiAndrei12

Activitate AndreiAndrei12

Buna seara ! Sunt medic veterinar si vreau sa prestez anumite servicii atat la persoane fizice cat si la societati. As putea face un contract de colaborare cu cabinetul unui coleg prin care sa platesc impozit sau cum ma pot achita fata de anaf intr-o varianta cat mai simpla si ieftina. Multumesc !!
multumesc !!
Va multumesc frumos ! Acceasi suma si pentru un angajat pensionar?
Buna seara ! As dori sa stiu daca angajez un pensionar cu minimul pe economie cat ar trebui eu sa dau pe luna pentru contributii si cat angajatul?
Răspuns la discuția Infiintare firma
Multumesc !
Am inteles. Multumesc mult !! Dar daca impune o anumita institutie sa fie unul din noi angajat care ar fi costurile minime pentru un angajat pe luna?
Buna seara! As dori sa stiu daca se poate ca un SRL prestari servicii veterinare cu 2 asociati sa nu fie angajati nici unul din ei. Daca trebuie macar unul va rog sa imi spuneti costurile minime pentru 1 angajat pe luna ( sanatate..casa de pensii). Multumesc mult !!
Răspuns la discuția Infiintare firma
Am inteles.. Multumesc mult ! O alta nelamurire daca nu va suparati, vreau sa preiau un cabinet medical individual de la un alt medic, se poate realiza acest lucru sau trebuie sa imi infiintez eu al meu?
Buna ziua ! Sunt medic veterinar si am nevoie de un sfat.Trebuie sa fac contract prestari servicii cu o ferma si as dori sa stiu cum ar fi mai bine sa procedez, respectiv sa infiintez pfa sau srl? Ma refer la care ar fi mai profital pentru mine atat din punct de vedere financiar cat si al timpului acordat actelor. Multumesc !!