avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 272 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Se poate face un SRL cu 2 asociati fara sa fie angajat ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Se poate face un SRL cu 2 asociati fara sa fie angajat vreunul?

Buna seara! As dori sa stiu daca se poate ca un SRL prestari servicii veterinare cu 2 asociati sa nu fie angajati nici unul din ei. Daca trebuie macar unul va rog sa imi spuneti costurile minime pentru 1 angajat pe luna ( sanatate..casa de pensii). Multumesc mult !!
Cel mai recent răspuns: AndreiAndrei12 , utilizator 08:37, 21 Ianuarie 2018
Cei doi asociati pot fi si administratori si pot lucra fara sa fie salariati.
Am inteles. Multumesc mult !! Dar daca impune o anumita institutie sa fie unul din noi angajat care ar fi costurile minime pentru un angajat pe luna?
781 lei pentru salariul minim pe economie de 1900 lei.
Va multumesc frumos ! Acceasi suma si pentru un angajat pensionar?
Da.

Alte discuții în legătură

Taxe pentru contract prestari servicii Stefan-Florin Stefan-Florin Buna ziua! Am incheiat un contract de prestari servicii, suma bruta fiind de 3000 lei. Angajatorul opreste 10%, adica, 300 de lei, impozitul pe venit, iar ... (vezi toată discuția)
Contribuție cas pt contract part time modimpex modimpex bună ziua! avem un angajat part time-4 ore- care este și pensionar. obligațiile le calculez la minim pe economie 1900 lei? mulțumesc anticipat! (vezi toată discuția)
Calcul contributii cas,cass din ianuarie 2018 necsulescu.maria necsulescu.maria -calculul cas,cass din ianuarie 2018 pentru angajat pensionar limita de varsta ca administrator cu CIM cu 6ore/zi la o asociatie de proprietari care numai ... (vezi toată discuția)