avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Activitate bubuluta

Activitate bubuluta

Stimate domn,va rog sa notati ca stiintele filologice nu sunt numai cele legate de limba.
Pe de alta parte mecanicul va spune de multe ori sa schimbati motorul daca scoate zgomote ciudate,da cu gaze pe epurator etc..
Daca pentru dumneavoastra rata de divort este o chestiune ”masurabila” pentru capabilitatea unei anumite profesii sau o anumita competenta profesionala ,asa cum ati mentionat-o mai devreme ,inseamna ca problemele dumneavoastra in casnicie v-au produs o anumita deviere de la o abordare logica si pragmatica.
Daca considerati ca puteti trata problemele schizoafective cu povesti despre divorturi sau dementele vasculare sau de tip Alzheimer cu povesti despre cocosul rosu inseamna ca trebuie sa apelati la serviciile unui psihiatru si nu la sfaturile unui psiholog.
Iar referitor la psihologie exista o traditie si o buna scoala de psihologie in Romania , dar primul lucru despre care se vorbeste acolo este despre conlucrare intre cele doua .S-au mai pe intelesul dumneavoastra mecanicul trebuie sa vorbeasca , si sa se consulte cu electricianul auto si de multe ori cu specialistul in informatica pentru a putea face masina sa functioneaze.
Incercati va rog sa va informati cu mai multa atentie, nu emiteti judecati de valoare dupa criterii mai mult sau mai putin masurabile.
Daca din nefericire pentru domnul cu bunica a apucat pe mana unuia pe care nu-l intereseaza decat partea financiara,este regretabil, de aceea este - asa cum am mai spus-obligatoriu sa faca toate demersurile necesare pentru ca alte persoane sa nu mai pateasca acelasi lucru.
Cogito ergo sum
Stimate domn medicul psihiatru este un medic 100% nu un farmacist care elibereaza medicamente,spre deosebire de psiholog care este absolvent de stinte filologice.
Un medic psihiatru are in afara de 6 ani de medicina si 5 ani de specializare.
Da este grav ca nu a vazut-o pe bunica dumneavoastra si i-a recomandat un tratament dupa ureche(cum spuneti dumneavoastra) dar si mai grav este ca dumneavoastra sau unchiul dumneavoastra au consimtit (sa nu spun ca au fost complici ) la aceasta situatie.
Ar fi cazul sa verificati daca pierderea in greutate a bunicii dumneavoastra nu are cauze de alta natura,a stabilit cineva cauzalitatea intre pierderea in greutate si respectivele medicamente psihotrope sau este pur si simplu impresia dumneavoastra.Daca raspunsul este afirmativ atunci aveti obligatia sa sesizati Colegiul medicilor pentru a sanctiona medicul curant la telefon.
O seara buna