Buna ziua,de 2 luni mi.am gasit tatal si am cazut de.acord sa facem testul?As vrea sa stiu si eu unde se poate face,cat costa si cine asigura toate cheltuielile acestui test?Este vreun laborator mai aproape?Mentionez ca el este din Craiova si eu din Caracal.
Am si eu o poveste a unei prietene...Ea este maritata de aproape 8 ani din care rezulta si 3 copiii intre 1 an si 6 ani,primii 5 ani a stat sub acelasi acoperis cu socrii ei fiind consumatori foarte rai de alcool si a trait foarte rau,adica jignita,injurata,data afara din casa si curte cu copiii mici,sotul ei pe.atunci tinandu.i parte si purtandu.se frumos cu ea si ea iubindu.l foarte mult ,i.a acceptat si parintii care sunt inraiti de alcool si faptul ca nu avea conditii,adica curent,un venit in casa,casa era foarte veche...dupa acei 5 ani s.au mutat la casa lor facuta pe banii primiti din nefericitul deces al cumnatului ei in italia intr.un accident de masina,de.atunci au trecut 3 ani pana in prezent,ea traieste tot la fel cu socrii ei,doar ca nu o mai pot da afara din casa,dar de 3 ani sotul ei s.a schimbat total de cand a luat acei bani, primul an a inselat.o si de.atunci au fost cateva batai aplicate de fata cu copiii lor,jigniri si injuraturi pana in prezent,ea a inceput sa riposteze verbal si sa.i ceara sa nu mai vina socrii la ei si el sa inceteze cu gesturile lui...vreau sa mai mentionez ca acei copiii cand vin socrii la ei,se sperie si fug deoarece socrii cand vin acolo sub influenta prea mare a alcoolului,fac foarte urat,tipa si da cu pumnul in usa,mobila...Intrebarea mea este: DACA EA VREA SA PLECE DE LA SOTUL EI,ISI POATE LUA CELE 3 FETITE CU EA CHIAR DACA NU ARE O LOCUINTA A EI? Mama ei este in strainatate si sa treaca granita nu poate pt sunt trecute pe numele lui si el nu vrea,dimpotriva ii spune ca nu poate pleca din casa lui pentru ca nu are casa unde sa le duca si el are si case si conditii...Ma scuzati pentru acest roman,va multumesc.
Va multumesc pentru raspuns.Am mai trimis mesaje si mi.a raspuns,a zis ca v.a stabili o zii in care sa ne intalnim si sa vorbim.Cred ca v.a fii de.acord sa faca testul ADN ca sa nu mai existe indoiala.Va multumesc
Buna ziua,am si eu o poveste cam lunga...In urma cu 27 de ani,mama mea a avut o reletie cu un barbat,ea avand 18 ani si el 19-20 ani...Se cunosteau,au stat casa langa casa,el pleca in armata si venea in permis din armata la parintii lui si atunci m.au conceput pe mine.Dupa ce mama mea a aflat ca a ramas insarcinata evident i.a spus lui si parintilor,iar el a negat ca fiind eu copilul lui,parintii lui la fel si s.au despartit,mama mea a plecat de.acolo de unde statea si s.a angajat la un centru de plasament unde am si stat cu ea acolo timp de 2 ani,dupa care si.a cautat gazda si ne.am mutat,ea ramanand tot acolo angajata timp de 15 ani!Tatal meu de atunci de cand m.am nascut nu a mai dat niciun semn sa se intereseze de mine pana in prezent...Acum cateva luni,eu am intrebat.o pe mama mea insistenta cum il cheama,unde sta etc si am aflat...evident am inceput cautarile si intr.un final l.am gasit acum 1 sapt,el avand familie acum si am reusit sa vb cu matusa mea,i.am explicat totul ce aflasem de la mama mea si matusa mea la randul ei i.a spus tatalui meu,iar el nu a vrut sa recunoasca,desii totul era adevarat,da era socant sa aflii dupa 27 de ani ca te.a gasit copilul pe care tu l.ai respins!Vreau sa precizez ca nu vreau nimic de la el decat sa.i demonstrez ca nu l.a mintit mama mea cu nimic in legatura cu mine ca eu sunt copilul lui! INTREBAREA MEA ESTE: Ce pot sa fac sa.i arat ca el este tatal meu biologic daca nu vrea sa vorbeasca sau sa fim fata.n fata?Ce metode?
Buna dimineata,daca ea nu.l are pentru espatrio,poate trece?Pentru ca spune ca nu este valid sa treaca in Romania
Ea vrea sa mearga pe ruta Italia Grecia Romania,adica sa treaca cu bacul,nu stiu exact cum este ruta,vrea sa stie daca nu are probleme in Bulgaria!?
Am si eu o intrebare si as dori daca se poate un raspuns sigur.Daca mama mea este in Italia,are buletin italian,iar cel romanesc il are expirat si vrea sa vina in Romania pe Bulgaria,poate trece daca il are expirat?