avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 633 soluții astăzi
Forum Activitate Denisa balan

Activitate Denisa balan

Vreau sa precizez ca de pe data de 6 decembrie 2016, in mod constient medicul de la Medicina Muncii a constatat in urma unor RMN-uri si in urma unor investigatii facute de catre medici specialisti cu internari si scrisori medicale ca nu mai sunt apt pentru postul de zidar-zugrav ce il ocupam.
In februarie, am mers la reevaluare dupa care s-au constatat aceleasi lucruri cu recomandarea schimbarii postului ce il ocupam. Din februarie pana in prezent am mai avut 2 reevaluari cu acelasi rezultat.
Recomandarile care le-am precizat in postare, date de catre medicul de la Medicina Muncii cu bifarea inapt ( toate cele 4 fise de inaptitudine eliberate din 6 decembrie pana in prezent au fost bifate in casuta "inapt"). La cele prezentate, din punct de vedere juridic, se poate lua in considerare in instanta bifa la inapt pentru postul ocupat in prezent?
Multumesc!
Buna seara!
Va rog sa imi spuneti din punct de vedere Juridic cum interpretati fisa aptitudine cu avizul medical:
- apt
- apt conditionat
- inapt temporar
- inapt.
Pe fisa de aptitudine este bifat in casuta inapt cu unele recomandari : evitarea efortului fizic, ridicarea de greutati, statul prelungit in picioare. Din punct de vedere Juridic sunt inapt pentru acea functie sau sunt recomandari?
Multumesc.
O seara Buna!