avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 580 soluții astăzi
Forum Activitate Mgsgeorge

Activitate Mgsgeorge

Sumele cash nu trebuiesc numărate in fața notarului, tranzacția între părți nu trebuie validata de notar? Să facă notarul dovada că am primit bani in biroul notarial sau sa vina cineva cu act bancar care sa ateste faptul că am primit eu bani, înțelegerea de preț cît și bani dați daca au fost dați sau dus către fosta sotie,poate ,

gi-jane2 a scris:

Pai proba ca a primit banii e chiar declaratia vânzătorului pe contract ca a primit, apoi e problema ca s-a trezit peste 10 ani, eu nu ii dau nicio sansa. Desigur, n-are decât sa încerce, numai ca incercatul costa.
PS notarul nu v-a convins cu nimic

Spre cunoștința dumneavoastră încrederea în faptele și promisiunile soție
mele la acea vreme nu punea la îndoiala cuvintul ei , dar imediat de după lucrurile s-au schimbat .fapt ce au dus și la divorț , la acea vreme era la mijloc și un minor etc etc .Cu tot respectul Și chiar daca fapta ar fi prescrisă de timpul scurs tot rămîne prejudiciul ce trebuie recuperat.

raluk0207 a scris:

Da, și judecătorul va intreba:
De ce-ai semnat dacă nu ai primit banii?
De ce-ai semnat ca i-ai primit, dacă nu ti-a fost achitat nimic?
De ce acum după 10 ani și nu imediat atunci, în primele luni?
Userul pare un bărbat în toată firea, fara probleme de discernământ, major și vaccinat


Buna ziua

In anul 2013 sotia mea împreună cu sora ei și cu ajutorul unui notar public m-au convins să semnez că am primit bani pentru vinzarea unui apartament dobândit de mine și soție în urma unui C.V. cu clauza de întreținere viageră , vinzarea sa făcut către sora fostei soții, eu nu am primit niciun ban in cont sau in fața notarului și nici o altă formă de despăgubire pentru acel apartament, practic nu sunt dovezi de despăgubire sau plata către mine , exista doar semnătura mea pe acel act cum că am primit deși promisiunea soției și surori ei a fost că mă vor răsplăti - despăgubi fapt care nu sa întâmplat nici pina astăzi . Ce pot face in aceasta situație pentru recuperarea prejudiciului pe această speță?
Moștenire: In urma succesiuni un apartament se împarte la 2 părți , X dorește să vinda dar partea Y se opune vinzari si nici nu lasă pe X sa locuiască în apartament și nici nu contribuie la cheltuielile de întreținere , in această situație ce poate face X ??Mulțumesc anticipat, tot binele!
Buna ziua, mașina a fost instrainata- vinduta fara contact de vînzare cumpărare unei persoane , mașina nu mai apare cu RCA sau ITP valabile , doresc sa radiez mașina de la circa financiara, menționez că nu posed talonul sau cârtea., mașina nu știu dacă mai există sau nu fizicmultumesc anticipat.
Succesiune.Este posibil că cineva să deschidă o altă succesiune pe aceasi tema daca deja a fost contactat un notar și sau achitat/ contractat servicii de succesiune???
Practic am înstrăinat mașina fără acte cu mulți în urma (2012) am interogat bazele rca și ITP și am concluzionat că mașina nu mai are polita RCA și nici ITP, mă pot adresa Secției financiare pt scoatere din rol? Va mulțumesc pentru sprijin și timpul acordat, tot binele !

ynocentta a scris:

Vehiculul mai exista fizic?
Chiar daca nu circula vehiculul ,nu are ITP si RCA ,auto poate fi depozitat temporar si dupa un timp sa se realizeze ITP si RCA pentru a se putea deplasa pe drumul public
Daca vehiculul a fost instrainat,predat la unitate specializata -chiar si fara documente justificative -exista varianta de radiere de pe rol fiscal
Reveniti cu detalii relavante

Salutare tuturor, doresc sa radiez un autoturism de la Financiar, menționez că nu am acte de vînzare cumpărare sau alte documente dar știu sigur că mașina nu mai circula .In ce măsură un autoturism fara ITP și fără RCA poate fi radiat de la financiar în baza cărei legi sau cărui articol ? Mulțumesc anticipat pentru sprijin și ajutor!
Mulțumesc pentru îndrumare, tot binele!

POPA GHEORGHE a scris:

Puteti face sesizare scrisa, cu nr. de inregistrare/ data, la primarie si sa invocati OG nr. 27/ 2002 privind petitiile. Petitia sa fie semnata de toti proprietarii implicati. Cereti raspuns scris cu masurile luate de primarie, termene si responsabilitati. Daca nu primiti raspuns scris in 30 de zile de la inregistrarea petitiei la primarie (puteti trimite petitia prin posta cu confirmare de primire), puteti deschide actiune in contencios administrativ impotriva primariei.

Mulțumesc pentru ajutor, tot respectul și numai bine va doresc!

Madalina Pascu a scris:

Trebuie sa va adresati unui notar care va va da toate detaliile necesare. Contractul de vanzare-cumparare cu clauza de intretinere poate fi perfectat numai la notar.