avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 548 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... ÎNȘELAT,Buna ziua In anul 2013 sotia mea împreună ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

ÎNȘELAT,Buna ziua In anul 2013 sotia mea împreună cu sora ei și cu ...


Buna ziua

In anul 2013 sotia mea împreună cu sora ei și cu ajutorul unui notar public m-au convins să semnez că am primit bani pentru vinzarea unui apartament dobândit de mine și soție în urma unui C.V. cu clauza de întreținere viageră , vinzarea sa făcut către sora fostei soții, eu nu am primit niciun ban in cont sau in fața notarului și nici o altă formă de despăgubire pentru acel apartament, practic nu sunt dovezi de despăgubire sau plata către mine , exista doar semnătura mea pe acel act cum că am primit deși promisiunea soției și surori ei a fost că mă vor răsplăti - despăgubi fapt care nu sa întâmplat nici pina astăzi . Ce pot face in aceasta situație pentru recuperarea prejudiciului pe această speță?
După 10 ani? Mai nimic.
Bună ziua!
Ați putea solicita nulitatea contractului respectiv pentru vicierea consimțământului dvs. pentru încheierea contractului respectiv și neprimirea prețului trecut în contract.
5 din 5 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, și judecătorul va intreba:
De ce-ai semnat dacă nu ai primit banii?
De ce-ai semnat ca i-ai primit, dacă nu ti-a fost achitat nimic?
De ce acum după 10 ani și nu imediat atunci, în primele luni?
Userul pare un bărbat în toată firea, fara probleme de discernământ, major și vaccinat
1 din 6 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, așa este! Dar poate incerca! Daca cumpărătoarea nu face proba platii prețului, ar fi câștig de cauză ...
9 din 9 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pai proba ca a primit banii e chiar declaratia vânzătorului pe contract ca a primit, apoi e problema ca s-a trezit peste 10 ani, eu nu ii dau nicio sansa. Desigur, n-are decât sa încerce, numai ca incercatul costa.
PS notarul nu v-a convins cu nimic
Ultima modificare: Sâmbătă, 28 Octombrie 2023
gi-jane2, moderator

Alte discuții în legătură

Partaj bun propriu, cumparat dupa divort, dar platit inainte de divort cu banii comuni ContSters101235 ContSters101235 Sunt disperat si scriu in acest forum cu speranta ca totusi cineva ma poate sfatui cum sa procedez pt a introduce intre bunurile partajabile unicul bun cu ... (vezi toată discuția)
Cum se pot incasa cel mai sigur bani intr-o vanzare de teren? liana1963 liana1963 As dori sa stiu care este cel mai sigur mod de a incasa pretul unui teren vindut ( deci relativ o suma mare de bani) ,asa incit sa poata fi semnat actul de ... (vezi toată discuția)
Modalitati si momente de incasare a sumelor in procesul de vanzare apartament SVD SVD Va multumesc anticipat pentru citeva precizari necesare. Daca avansul se achita de catre cumparator vinzatorului in momentul semnarii antecontractului, cind se ... (vezi toată discuția)