avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 227 soluții astăzi
Forum Activitate Duma Elena

Activitate Duma Elena

Răspuns la discuția Tulburarea linistii publice
Buna seara,

Multumesc frumos pentru raspuns.
Am urmatoarele intrebari:
Daca nu este ora de liniste si muzica ete foarte tare ce trebuie sa faci?

Aceste reglementari au intrat in vigoare?
Legea Zgomotului, adoptată de plenul Senatului. Noi reglementări și soluții în ce privește tulburarea liniștii publice
07/03/2018 Redactia Online 1 Comment

Plenul Senatului a adoptat, miercuri, inițiativa deputatului USR Matei Dobrovie, Legea Zgomotului. Aceasta vine cu reglementări mult mai clare față de prevederile anterioare și cu soluții la problema tulburării liniștii publice prin zgomot excesiv în locuințe și instituții.

În urma dezbaterilor din comisiile din Senat, în proiectul de lege privind modificarea și completarea Legii nr. 61/1991 au fost incluse mai multe amendamente care să acopere toate obiecțiile ridicate de Ministerul de Interne.
Locuiesc la casa si nu stiu ce trebuie sa fac cu acei vecini care pun muzica toata ziua la un volum maxim.
Răspuns la discuția Accident rutier
Multumesc
Răspuns la discuția Accident rutier
Corect, dar daca imi ia permisul o sa fie cam greu.
Discuție Accident rutier
luni, 21 august, ma deplasam pe un drum cu prioritae si trebuia sa virez la stanga. In acest sens am semnalizat intentia de a vira de la aproximativ 60 m, reducand vitaeza pana ala aproximativ 15-20 km/ ora. Strada pe care urma sa intru era perpendiculara cu soseaua pe care circulam si curba pe care urma sa o iau era intr-un unghi de 90 grade. Am privit in oglinda retrovizoare, inainte de a vira la stanga, si am observat un autoturism care nu semnaliza depasirea. In momentul in care am virat autoturismul a intrat in depasire cu viteza mare lovindu-ma in portiera fata partea stanga. Autoturismul care m-a lovit a intrat in sant avariindu-se, iar conducatoarea a suferit contuzii usoare. La fata locului a venit politia, salvarea si I.S.U. Prin urmare s-a intocmit dosar penal pentru a se stabili vinovatul. la locul accidentului au fost martori care au vazut ca eu am semnalizat, am redus viteza si m-am asigurat.
Cine etste vinovat?