avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 327 soluții astăzi
Forum Activitate LaurInea

Activitate LaurInea

Din ce luna a sarcinii se considera valabil art. 128 din codul muncii, mai exact faptul ca o femeie gravida nu poate fi obligata sa lucreze noaptea?

Sunt asistent medical intr-o institutie publica si medicul de medicina muncii mi-a refuzat cererea de a nu mai lucra ture de noapte, motivand ca "doar din luna a 5-a a sarcinii o gravida este considerata gravida". A fost refuzata de asemenea se adeverinta medicala care specifica destul de clar ca se recomanda evitarea turelor de noapte.
Mentionez ca am putin peste 2 luni de sarcina.
Multumesc
Nu exista asociatie de proprietari, este vorba despre o casa. Datoriile vanzatorului sunt credite neplatite de cativa ani, preluate de firme de recuperare, despre care abia acum am aflat (ca si cumparator) . Vanzatorul stia de existenta datoriilor, de faptul ca au ajuns intr-o instanta judecaroreasca, ce urma a se decide, si cu toate acestea a preferat sa tina pentru el, sa semneze ca nu are nici o datorie si sa ia banii. Problema mea este: daca se anuleaza contractul si ii revine partea din imobil pe care i-am platit-o deja, si tot eu trebuie sa platesc...again! daca recuperatorii vin si imi bat in usa pentru partea lui?!
ynocentta a scris:

Vanzatorul a prezentat la intocmirea formalitatilor de instrainare imobil adeverinta din partea asociatiei de proprietari ?

Se anuleaza un contract de vanzare cumpare daca vanzatorul avea datorii (gen imprumuturi neplatite preluate de agentii de recuperare) ajunse in instanta, cu d cizie definitiva in momentul vanzarii? Pe contract vanzatorul a trebuit sa semneze ca declara ca nu are datorii de acest gen..
Mentionez ca obiectul cumpararii este o cota parte dintr-un imobil, dobandita in urma unei succesiuni, si unul dintre mostenitori a cumparat cele x optimi ale fratelui.