avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 509 soluții astăzi
Forum Activitate Eliza Maria

Activitate Eliza Maria

Buna ziua, va rog tare mult sa ma ajutati intr-o problema mai delicata zic eu. La firma la care lucrez, au disparut subit cotoare chitantier , adica chitantierele aveau doar exemplarul verde. Seful de magazin a semnat pentru chitantiere, el le-a dat mai departe la agenti fara semnatura iar dupa ce agentii incasau, aduceau chitantele gata rupte cu banii incasati pe ele si le preda colegei mele tot fara semnatura. In momentrul in care chitantierele au fost pline, colega mea le-a predat sefului de magazin fara semnatura si a solicitat altele noi pentru agenti. In ziua in care i le-a predat sefului si urma sa le verifice tot el, chitantierele au disparut fara urma din sertarul unui birou. Precizez ca suntem mai multe persoane in magazin, deci ar fi putut sa le ia oricine stia ca chitantierele erau in acel sertar. A doua zi colega mea care a predat chitantierele sefului si-a dat demisia, deoarece seful o acuza pe ea de disparitia lor. Tot el spunea ca in contabilitate nu erau inregistrate toate chitantele si din acest motiv o acuza pe colega mea ca ea a luat chitantierele, desi ea tot ceea ce primea chitante de la agenti le inregistra in contabilitate, dar fara sa aiba chitantierul in fata, fara sa verifice daca sunt anulate anumite chitante sau daca se respecta ordinea si seria lor. Ce se intampla in cazul asta? Cine credeti ca este vinovat pentru disparitia chitantierelor ? Multumesc!
Răspuns la discuția Partaj
Da, sunt constienta ca este un proces lung si costisitor, acesta este si motivul pt care fostul sot isi permite sa faca ce vrea, sa nu-mi dea nimic, pentru ca nu o sa am banii pentru a inainta acest partaj. Va multumesc pentru raspuns.
Discuție Partaj
Buna seara, as dori sa stiu care este procedura demararii unui proces de partaj, avand in vederd ca eu am parasit domiciliul conjugal anul trecut in luna mai si anul acesta in luna februarie am reusit sa divortez la notar. In timpul casatoriei am dobandit un apartament, 2 masini si un garaj, bunuri de care beneficieaza doar fostul sot, eu dupa ce am parasit domiciliul am locuit in chirie, iar de catev luni stau la parinti. Sunt si ceva datorii in valoare de 30000 lei, un credit pt care plateste fostul sot, fiind pe numele lui. Va rog sa-mi spune-ti cum se v-a proceda la partaj, se impart si bunurile si datoriile? Nu exista copii minori. Multumesc !
Răspuns la discuția Divort
Multumesc !
Răspuns la discuția Divort
Eu nu vreau sa-i cedez sotului partea mea, tocmai deasta doresc ca partea mea sa le ramana fetelor. Va multumesc frumos pt raspuns.
Răspuns la discuția Divort
Sa inteleg ca daca nu fac partajul, exista riscul ca fetele sa nu beneficieze de nimic? Ce se intampla cu partea mea in cazul asta ? Cui raman bunurile daca nu se face partaj ?
Răspuns la discuția Divort
Am obtinut divortul pana la urma pe cale amiabila la notar. Va rog frumos sa-mi spuneti , ce se poate intampla cu apartamentul si bunurile dobandite in timpul casatoriei, eu parasind domiciliul si chiar orasul, ramanand in apartament fostul sot si fetele. Eu nu mai vreau nimic, doar ca partea mea sa ramana fetelor. Se poate face un partaj la notar ?
Răspuns la discuția somaj
Multumesc !
Discuție somaj
Buna ziua, sunt somera si doresc sa-mi spuneti daca beneficiez de prima de instalare daca ma mut doar eu, fara familie in alta localitate .
Răspuns la discuția Divort
Va multumesc !