avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1279 soluții astăzi
LIVE, ACUM (506 PARTICIPANȚI) Inspecția fiscală în era digitală: Cum vă pregătiți pentru un control ANAF bazat pe datele din e-Factura și SAF-T?
Accesează live evenimentul
Forum Activitate cosminsf

Activitate cosminsf

Va multumesc pentru raspunsul oferit, dar cred ca am creat putina confuzie utilizand acel exemplu cu "nume - prenume".

Atasez un print care contine cazul real: [ link extern ]

Eu utilizez primele doua cuvinte din acest print + locatia mea si as dori sa stiu daca pot sa folosesc acest nume in continuare, care de altfel este fix traducerea din engleza a acestui business global.

Va multumesc pentru toate raspunsurile oferite!
Va multumesc frumos, doamna Silvia Zaharia, pentru raspunsul oferit.

Am cercetat mai amanuntit, sa vad daca intr-adevar este inregistrata aceasta marca la OSIM si am aflat ca cel ce m-a contactat detine de fapt "nume-prenume-nume2-prenume2", un nume mult mai lung decat cel pe care-l folosesc eu. Astfel, sunt din nou nedumerit.

In prima faza, m-ati lamurit, dar acum, vazand numele inregistrat de dumnealui, sunt din nou confuz si am o noua intrebare. Avand in vedere ca el a inregistrat un nume mult mai mare, mie nu mi se confera dreptul de a utiliza prima jumatate din numele sau?

Va multumesc anticipat!
Va salut!

Zilele astea am fost contactat de catre cineva care mi-a spus sa schimb numele paginii de pe facebook, intrucat el si-a inregistrat marca la OSIM.

Marca sa este inregistrata la OSIM de tipul nume - prenume.
Eu folosesc pe facebook nume - prenume - locatie.

Avem acelasi domeniu de activitate, dar ca si firma, eu folosesc un alt logo si o alta denumire.

Are el exclusivitate pe tot ce include nume - prenume? Adica si nume - prenume-locatie?

Multumesc anticipat!