avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 613 soluții astăzi
Forum Activitate nagold

Activitate nagold

Am inteles.
Multumesc inca o data.

Stima.
Multumesc pentru raspuns, s-ar putea merge si pe art. 24 din legea 554/2004 in paralel cu plangerea penala si petitia catre minister ? problema este ca in cursul zilei de ieri directorul general m-a informat ca secretariatul a inregistrat adresa de infiintare poprire pe sumele de bani datorate mie cu orice titlu,fapt care ma pune din nou in situatia jenanta de a incerca sa explic situatia reala si acestui angajator,totodata ma vad obligat sa aduc din nou certificat de grefa pentru sistarea actului,Anul trecut in urma acestor abuzuri am fost obligat sa-mi dau demisia de la compania la care am lucrat ca si director executiv cu speranta ca dupa ce instanta va emite hotararea de anulare a actelor administrative imi voi continua cariera in cadrul altei companii fara integritatea patata. Nu incerc sa atac pe mai multe cai din dorinta de razbunare(sunt strain de acest sentiment) vreau doar sa inchid acest subiect pentru totdeauna.

Va nultumesc pentru atentie si timpul acordat.

Cu stima,
Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati cu un sfat referitor la urmatoarea problema, situatie care o voi prezenta pe scurt si anume :
- Am detinut autorizatie de functionare (PFA) anul 1998-2002,taxele platite la zi,autorizatia vizata pana in anul 2002, la finalul anului 2002 am depus cerere inchidere situatie conform legislatiei la acea vreme, registrul de casa si restul documentelor inchise, autorizatia predata,s.a.m.d. In anul 2007 am primit prima notificare precum ca datorez impozit pe veninuri din activitati independente plus accesorii(dobanzi si penalizari), in anul urmator am revenit cu 3 petitii catre AFP anexat documente doveditoare precum ca nu mai detin autorizatia de functionare si totodata am solicitat scoaterea din evidentele fiscale, deasemenea am solicitat ancheta financiar contabila si multe altele pentru a dovedi sistarea activitatii, cu toate acestea nu am primit niciodata raspuns favorabil sau nefavorabil. la finele anului 2011 mi s-au emis mai multe adrese de infiintare poprire pe toate conturile bancare si inclusiv la angajator pentru suma de 5500 reprezentand impozit pe venituri din activitati independente plus accesorii,imediat dupa infiiintarea acestora am actionat in instanta administratia financiara prezentand instantei dovada celor spuse in randurile de mai sus iar in luna August 2012 instanta a hotarat desfiintarea tuturor actelor care au dus la infiintarea popririlor plus cheltuieli de judecata, (hotarare investita cu mentiunea definitiva si irevocabila). Avand in vedere ca de anul trecut si pana in anul in curs AFP nu a dat curs hotararii definitive care a hotarat desfiintarea tuturor actelor care au dus la executare si totodata nu s-au achitat cheltuielile de judecata in luna August anul curent am depus si inregistrat la registratura AFP o petitie la care am anexat hotararea definitiva prin care am solicitat anularea adreselor de poprire conform hotararii din August 2012 si eliberarea unei derogari pentru ridicarea popririlor pentru conturile bancare si angajator, astazi 22.11.2013 cand m-am prezentat la administratia finaciara pentru a ridica documentele cerute am primit in schimb un document de infiintare a popririi trimisa catre angajator infiintat in aceasta luna plus inca una catre banca pentru suma de 575 lei si respectiv 202,3 lei reprezentand impozit pe venituri din activitati independente pentru anul 2012, ma intreb cum este posibil ca in anul 2013 intr-o tara europeana sa infiintezi popriri pe activitati care nu exista, sa nu respecti un ordin judecatoresc, sa ai dreptul sa inventezi creante aberante doar pentru ca esti functionar intr-o institutie de stat si pentru ca ai puterea sa o faci deoarece esti protejat de legi idioate. Cu speranta ca mai exista o cale de a ma apara impotriva acestor persoane si poate chiar sa fie pedepsite pentru faptele lor am apelat la acest forum.
Cu deosebita stima,

Răspuns la discuția Refuz de a elibera adeverinta
Va multumesc f. mult pentru toate sfaturile, astazi am rezolvat problema. Cumparatorul m-a inteles si a asteptat pana am obtinut acea adeverinta, nici nu mai vreau sa aud de respectivul, poate ca-l voi da in judecata dupa ce termin cu actele notariale. Cam mult 2 saptamani pentru o adeverinta !!!.
Sa auzim numai de bine.
Răspuns la discuția Refuz de a elibera adeverinta
Multumesc pentru sfat. Am incercat acest lucru si binenteles ca nu a vrut sa stea de vorba cu mine, ceea ce ma si asteptam dar am filmat cu tel. mobil momentul in care spunea ca nu elibereaza adeverinta si i-am explicat acelasi lucru dar se pare ca nu-i pasa, inregistrarea o voi folosi ca dovada daca este posibil, asta e ! ce sa fac.

BR.
Va rog sa ma ajutati cu un sfat referitor la eliberarea din partea presedintelui asociatiei de propietari a unei adeverinte precum ca nu am datorii la intretinere. Adeverinta imi este utila pentru vanzarea apartamentului. Mentionez ca nu am avut niciodata datorii la intretinere !Respectivul presedinte refuza sa--mi elibereze acea adeverinta intr-o zi sau doua si imi spune ca imi va da dupa o saptamana si eu am programarea la notar luni, si avansul primit de la cumparator, va rog spuneti-mi cum pot obliga acest individ sa-mi elibereze acea adeverinta deoarece daca tranzactia imobiliara nu se incheie luni 20.08.2007 voi restitui dublul avansului.

Va multumesc.